Klepp Akademi forsterker trenerteamet

Ove Sele og Bjarte Hovland. Våre nye utviklingssjefer.

Sist oppdatert: 01. sep 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Vi er enormt fornøyd med å annonsere at vi nå styrker utviklingsavdelingen vår med to solide menn, Bjarte Hovland og Ove Sele. Begge har allerede vært i funksjoner rundt Akademi og A-lag i år, så de kommer inn med god kjennskap til både spillere, kolleger og metodikk. Målet med den nye løsningen er å skape enda bedre muligheter for spilleroppfølging, smartere arbeidsfordeling og generelt sterkere fagmiljø på trenersiden.

Bjarte Hovland er oppvokst på Klepp stasjon og har spilt ungdomsfotball i Klepp fra han var 13 til 16 år. Etter å ha vært en hjelpende hånd på Akademi i over et år, så var det på tide å få han på plass litt fast. Han studerer i tillegg Sports Business and Coaching i London på UCFB.

Bjarte Hovland i sonen. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Ove Sele er fra Sele i Klepp og har lang erfaring som trener både på kretslag, ungdomslag og seniorlag. Han har i år vært en viktig medtrener på A-laget vårt og vil fortsette å være en ressurs der som et bindeledd mellom Klepp Elite og Klepp Akademi.

Foto: Carina Johansen / NTB

Begge vil dele på stillingen som utviklingsansvarlig ettersom Preben Stangeland på grunn av fullføring av lærerstudier trer inn i en annen mindre rolle. Den nye rollen til Preben vil gå ut på å sikre kontinuitet og kvalitet i utviklingsarbeidet, ha ansvar for spillerlogistikk på Klepp Akademi og naturligvis bidra på feltet. Greens-prosjektet vil fremdeles også ledes hovedsakelig av Preben.

Vår strålende assistenttrener Jarl Roth fortsetter som før. Han har lang fartstid og erfaring som spiller og trener i Havdur og diverse utviklingsgrupper. Jarl vil være med som hovedtrener i Greens-prosjektet sammen med Preben.

I tillegg så vil bonus-assistenttrener Per Olav Roos bli med oss ukentlig. Han har steppa inn en del for å hjelpe til når det har vært behov og har god erfaring som trener på ungdomsnivå. Anders Mattingsdal er ny mann inn først og fremst som keeperressurs. Han er fra Ølen i Vindafjord og har spilt i KFUM Oslo, Skeid, Randaberg, Klebe og Ølen.

Jarl Roth, Bjarte Hovland, Ove Sele og Preben Stangeland. En god gjeng å ha på sidelinjen!

Det nye trener- og støtteapparatet på Klepp Akademi ser nå slik ut:

– Ove Sele Utviklingsansvarlig & trener

– Bjarte Hovland Utviklingsansvarlig & trener

– Jarl Roth Assistenttrener

– Preben Stangeland Akademi- & rekrutteringsansvarlig

– Anders Mattingsdal Keepertrener & assistenttrener

– Per Olav Roos Assistenttrener & oppmann Klepp 3

– Maria Hiim Medisinsk koordinator og fysioterapeut (A-lag & Akademi)

– Astrid Nedrebø Oppdame Klepp 2 og J19 NM