Klar for ny hjemmekamp mot Kolbotn

En veldig viktig hjemmekamp mot Kolbotn står for tur

Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 08. okt 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Etter to kjedelige tap borte mot Arna-Bjørnar og Stabæk er det en meget viktig hjemmekamp som står for tur. Kolbotn kommer på besøk i en kamp vi i Klepp er nødt til å vinne for å holde liv i drømmen om Toppserien 2022.

I en sesong preget av svært mye skader er det fremdeles knyttet usikkerhet til et par spillere, men vi håper å ha de fleste tilbake i aksjon til lørdagens oppgjør.

Tilja Ellingsen er uaktuell for kamptroppen da hun representerer J16 landslaget i perioden 6 til 16 oktober. Samlingen foregår i Stavanger og vi håper Tilja får flere muligheter til å vise seg frem i kampene mot Bulgaria, Irland og Ungarn.

 

Kapteinens forord

Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

“Vi har kun 4 kamper igjen. Fire veldig viktige kamper. Denne kampen mot Kolbotn blir muligens sesongens viktigste. Vi står i en vanskelig situasjon, hvor vi må ha en seier for å ha et realistisk håp om å bli i Toppserien. På tross av situasjonen, som vi står i, synes jeg, at alle på laget virker klar til kamp og håndterer presset godt. Vi viste gode takter i forrige kamp mot Stabæk, og selvom det var en tung kamp å tape (og til dels urettferdig sett med Klepp øyne), er det viktig vi har samme fokus og leverer samme innsats i dag.

Det har vært en tung sesong, men jeg synes at våre siste to prestasjoner på banen har vist at vi stadig har tro på oss selv og våres muligheter. Vi er klar til å kjempe for å bli i Toppserien og vi er klare for å kjempe for drakten og klubben!

Jeg tror at det blir enda en tett og hard kamp. Jeg går inn til kampen med tro på at vi kan skape et godt resultat hvis vi har den riktige innstilling. Det viktigste er alltid at vi har fokus på oss selv og gir full gass. Det er kjekt at vi har en så viktig kamp på hjemmebane, noe jeg håper vil gi oss det siste løftet. Vi er klar til å gi 100 %.

– Kathrine Larsen

 

Trenerens forord

Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

«Etter et surt tap på Nadderud sist helg er det igjen duket for en ny hjemmekamp. Denne gangen mot et bra Kolbotn-lag som virkelig har fått frem et hardtarbeidende kollektiv på banen. De er vanskelige å trenge gjennom og har et godt og effektivt kontringsspill når de vinner ballen. Våre treninger varierer i antall spillere da vi nå, som resten av sesongen, har slitt med å kunne stille alle mann alle i trening og kamp. Men spillerne viste god moral mot Stabæk og jobbet hardt for å oppnå et godt resultat. Mot Kolbotn håper vi at vi blir enda sterkere i begge bokser slik at vi unngår baklengs og scorer de nødvendige målene for å vinne kampen. De virker topp motivert så vær med å gi de den støtten de fortjener i en tøff og utfordrende tid.»

– Owe Salvesen

 

Resten av runden

RUNDE 15 | TOPPSERIEN
Sandviken Toppfotball 3 - 0 Stabæk
Rosenborg 7 - 1 Arna-Bjørnar
Klepp 1 - 2 Kolbotn
LSK Kvinner 4 - 3 Avaldsnes Toppfotball
Lyn 9. okt. 15:00 Vålerenga