Kjøp sesongkort til Klepp Elites hjemmekamper nå

Sesongkortsalget for 2021 er i gang!

Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 06. mai 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Bli med å støtt Klepp-damene i sesongen 2021


Nå nærmer det seg sesongstart og i den anledning starter vi salget av sesongkort, som gir deg gratis tilgang til alle våre hjemmekamper. På grunn av corona-pandemien vil det fortsatt være en maksgrense på 200 tilskuere på stadion, men med sesongkortet vil du være sikret en plass på tribunen.

 

Krav fra NFF

For at vi skal få lov å arrangere Toppserie kamper som ivaretar alle besøkende, er vi nødt til å følge de strenge kravene som er satt fra NFF. Vi vil fortsette å følge reglene om avstand og håndhygiene. Det vil derfor være markert hvor det er lov å sitte, i tillegg til spritdispensere ved inngangene! Avstandsregler på tribunen gjelder også for personer som bor i samme husstand.

Vi er avhengige av å ha stålkontroll over hvor mange som er på Klepp Stadion på kampdag, hvordan tilskuerne sitter plassert på tribunen, samt kontaktinformasjon til tilskuere. Sistnevnte er for å kunne gi god informasjon til personer som har vært tilstede på kamp om det i ettertid skulle vise seg at personer tilknyttet kamparrangement får påvist Covid-19.

 

Vi fortsetter med TicketCo

Etter et vellykket samarbeid med TicketCo i fjorårests sesong ønsker vi å fortsette samarbeidet i år også. Vi tilbyr bare elektroniske billetter, det inkluderer både kampbillett og sesongkort. Det er like enkelt som i fjor! Sesongkort kan nå kjøpes på kleppil.ticketco.no fra og med i dag! Om du er usikker på hvordan det gjøres og brukes, er det veiledning å få på linken over.

Kjøper du sesongkort er du garantert en plass på et av de 200 setene tilgjengelig på kampdag. Vi har nå åpnet for kjøp av 100 sesongkort for voksne (850 NOK) og 100 sesongkort for barn/honnør (450 NOK).

Ordinære kampbilletter til sesongåpningen mot Arna-Bjørnar (22.mai kl. 15:00) vil bli gjort tilgjengelig for salg mandag 10.mai!

 

Sikre deg årets sesongkort her!