Kjærkommen seier

Klepp - Hønefoss 4-2

Kaja var i fyr og flamme mot Hønefoss. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 15. okt 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Sikret viktige poeng

Det ble en pangstart på dagens oppgjør da Kaja satte ballen i nettet etter et fint gjennomspill fra Hege før minuttet var spilt. Vilde doblet ledelsen etter en godt slått corner fra Anette som hun hamret kontant i mål fra kloss hold. Rett før pause slo Venessa en strøken gjennombruddspasning til Kaja som iskaldt satte sitt andre for dagen og lagene gikk til pause med 3-0. Tidlig etter hvilen fikk Hønefoss en redusering, men kampens store spiller Kaja svarte ved å fullføre sitt hattrick etter et perfekt gjennomspill fra Sofie litt senere i omgangen. Hønefoss fikk seg nok en redusering, men det ble også kampens siste scoring. Dermed sikret vi oss tre svært viktige poeng i kampen om å holde oss i divisjonen.

Kort kommentar fra trener Owe etter kampslutt

– Masse god energi i dag. Imponert over spillerne som har jobbet lenge i motvind nå, men som har holdt humøret oppe i treningshverdagen.

Hattrickhelt Kaja til Jærbladet etter kampen

– I garderoben før start og i begynnelsen av kampen, er vi veldig på og vi har mye energi. Vi spiller godt sammen, og så er det veldig deilig med et tidlig mål. Det gjør jo noe med kampen, sier Karlsen til Jærbladet.

– Jeg synes det var veldig kjekt å spille i dag, og selv om det ble litt tungt etter hvert, holder vi godt kampen ut, sier Karlsen.

– Jeg synes inngangen til kampen under treningsuken, har vært veldig god. Det har vært mye energi i laget og folk har vært gira på snu om på tapsrekken vi har hatt i det siste, oppsummerer Karlsen.

Ikke overraskende ble tremålsscorer Kaja Karlsen kåret til dagens Klepp-spiller av en lokal jury.

Høydepunkter

Kampfakta

Klepp – Hønefoss 4-2 (3-0)
Mål: 1-0 Kaja Karlsen (1), 2-0 Vilde Bakke-Andersen (29), 3-0 Kaja Karlsen (42), 3-1 Emilie Finnevolden (48), 4-1 Kaja Karlsen (72), 4-2 Silje Nyhagen (83)

Dommer: Mathea Havig, Innstranda IL
Gult kort: Synne Hamborg, Hønefoss

Laget

Maria Sandvik – Linnea Tveit, Ida Hetland Pedersen, Tiril Espedal Flokketveit, Ingrid Rame – Mia Fedøy, Sofie Bjørnsen, Vilde Bakke-Andersen – Kaja Karlsen (Ella Larsen Rygg fra 85.), Hege Hansen (Venessa Mazur fra 39.), Anette Snørteland Jensen

Ikke benyttet: Sofie Soleng Løset, Maria Min Xiu Sørenes, Tilja Ellingsen, Ine Tveit, Cecilie Mjelde, Gina Jøers og Julie Ovidia Hals

Øvrige resultater runde 4

Medkila – KIL/Hemne 2-4
Grand Bodø – Amazon Grimstad 2-1
Øvrevoll Hosle – AaFK Fortuna 2-1

Neste kamp er etter den internasjonale pausen

Generalsponsor Jæren Sparebank er kampsponsor og spanderer GRATIS inngang og kaffe til alle. Fribilletter kan du hente ut her.