Ingen poeng med hjem fra Oslo

Kolbotn - Klepp 2-0

Mari vatne stod en god kamp da hun kom inn. Foto: Kristian Moe

Sist oppdatert: 09. mai 2023 Skrevet av: kleppelite

 

Tomålstap i tøff bortekamp

Første omgang på Hoslebanen var en jevn affære der begge lag produserte sjanser. Kolbotn tok ledelsen etter 12 minutters spill og i samme duell ble dessverre Maria Sandvik skadet og måtte kaste inn håndkleet få minutter senere. Hjemmelagets 1-0-ledelse stod seg til pause.

Kolbotn doblet ledelsen etter 51 minutt med et skudd som var utagbart for Mari Vatne. Klepp skapte lite fremover og den største muligheten kom et stykke ut i omgangen ved innbytter Ane Berland. Mari Vatne var god i Klepp-målet og hindret Kolbotn i å øke ledelsen. Det ble til slutt en fortjent 2-0 seier til hjemmelaget.

Trener Preben etter kampen

«Mål preger disse kampene, og igjen til tross for at vi skaper flere gode muligheter og er såpass mye oppe rundt Kolbotn-målet så scorer de først mens våre forsøk avverges av en god KIL-keeper og litt marginer.

Vi gir aldri opp, selv når KIL får scoring nr. 2 litt ut av intet og vi gambler på slutten uten at vi får hull på byllen. Det gav litt «Hawaii» og lite struktur.

Vi er nødt til å fortsette med å jobbe beinhardt for å bikke alle slike situasjoner i vår retning. Vi har en jobb å gjøre for å ha enda meir råskap i begge boksene. Det ble helt avgjørelsen i dag, som med de fleste kampene.

Vi er sikre på at denne trenden skal snus, men det krever et solid samhold, sunn mentalitet og tilnærming til situasjonen og rått treningsarbeid!

Dette fikser vi!»

Høydepunkter

 

Kampfakta

Kolbotn – Klepp 2-0 (1-0)
Mål: 1-0 Martine Fenger (12), 2-0 Martine Fenger (51)

Dommer: Vilde Sølverud Larsen, Stoppen Sportsklubb
Gult kort: Liliana Malloul, Kolbotn

Laget

Maria Sandvik (Mari Vatne fra 16.) – Mia Fedøy, Silje Bjåstad (Sarah Sinclair Ege fra 73.), Ida Hetland Pedersen – Abby Wolf (Ane Berland fra 73.), Hedda Helle Skadal (Helle Marie Sandved-Klungtvedt fra 61.), Ine Tveit, Ingrid Rame, Martine Norheim (Tilja Ellingsen fra 61.) Olivia Nguyen, Cecilie Mjelde

Resultater 5. runde

TIL2020 – Hønefoss 2-0
Fyllingsdalen – ØHIL 3-0
Kolbotn – Klepp 2-0
AaFK Fortuna – Grei 6-0
Grand Bodø – KIL/Hemne 2-1

Neste kamp er første runde i cupen

Onsdag 3. mai kl. 18.00
Haugesund – Klepp
Tysværvåg kunstgress

NB! J19 spiller cupkamp på stadion i morgen

Søndag 30. april kl. 18.00
Klepp – Rennesøy
Klepp stadion