Holdt pusten til siste slutt

Det ble vill jubel da Hedda Helle Skadal satte inn redusering.

Sist oppdatert: 12. mai 2024 Skrevet av: kleppelite

Det ble et jevnt oppgjør søndag ettermiddag mot Start, akkurat slik en toppkamp skal være. Bortelaget gikk tidlig opp i en 1–0 ledelse, men elleve minutter senere satte Hedda Helle Skadal inn reduseringen vår. Lagene gikk til pause på stillingen 1–1.

Andre omgang viste et lag som la ned stor innsats, og et lite kvarter før slutt ble vi belønnet og Ane Berland satte på kontrollert vis inn 2–1. Laget kjempet til siste slutt og sto opp mot et jagende Start-lag. Til slutt kunne vi juble for tre nye poeng og for å være alene på toppen, dette mye takket være en solid Sofie Soleng Løset i mål.

– Veldig kjekk kamp å spille, det er jo disse kampene vi jobber for. Og å få seieren da smaker det ekstra godt! Veldig kjekt å kunne avgjøre med redninger, men også veldig kjekt å se den viljen vi viser på slutten når de presser oss, sier Sofie om kampen.

Trener Bjarte Hovland sier følgende etter seieren:

SÅ ENORMT DEILIG!!

En solid ramme, godt me folk på tribunen og 3 poeng til våre damer! Perfekt søndag på Klepp Stadion. Det er to jevne lag som går til kamp. De gjenspeiles også i kampen. Det er en typisk toppkamp som kan ende begge veier. Da er det små detaljer som avgjør hvor poengene går hen. Vi avgjør på en enorm lagprestasjon krydret med gode enkeltprestasjoner med Sofie som leverer enorme redninger og Ane som blir matchavgjørende med sitt mål fra kanten. Nå gleder vi oss over 3 poeng i dag og tabelltopp, deretter begynner jobben mot Nanset på mandag!