Holdt ikke i Oslo

Sist oppdatert: 02. jun 2024 Skrevet av: kleppelite

 

Sesongens første tap ble dessverre et faktum borte mot Lyn 2. Hjemmelaget gikk opp i en 1–0 ledelse etter 17 minutter var spilt, og plusset på enda et mål etter 26 minutt. Også etter pausen var vertene raske med scoring og sikret seg en tremålsledelse. Selv om Mai-Helen Nguyen Todnem kom i scoringshumør ut i andre omgang, holdt det ikke. Mai reduserte to ganger, men til syvende og sist var det Lyn 2 som sikret seg dagens tre poeng.

– Jeg synes at vi var det bedre laget i dag. Vi kom til mange sjanser spesielt i første omgang, men dessverre klarte vi ikke å sette dem i mål. Synes ikke at 2-0 til pause var en rettferdig representasjon av omgangen. Så er det jo selvfølgelig alltid kjekt å score, men hadde håpet på en enda bedre redusering. For å oppsummere kan vi ta med oss videre det faktumet at vi aldri ga opp, til og med da vi lå under 3-0, vi ga alt helt ut til slutten, sier Mai-Helen etter oppgjøret.

Trener, Bjarte Hovland, er enig med Mai-Helen om at resultatet ikke reflekterer kampen.

– Meget godt fornøyd med den offensive prestasjonen i dag. Vi skaper en hel haug med store sjanser, men i dag setter vi ikke nok av dem i mål. Vi møter et Lyn-lag som virkelig har forberedt seg godt. De kontret inn to mål i første omgang og scorer et kjapt etter pause – da blir oppgaven stor. Men jentene skal ha kred for å stå i kampplanen og pushe på videre. Vi gjør det meget spennende og jeg mener vi er det klart beste laget i dag, men i fotball handler det om å score mål. Nå tenker vi på neste mot Haugesund, sier Bjarte.

Kampen mot Haugesund spilles lørdag 8. juni på Klepp Stadion kl. 14:00!

Kampfakta

Lyn 2 – Klepp 3–2 (2–0)
Mål: 1–0 Maia Melgård (17), 2–0 Maia Melgård (26), 3–0 Iselin Brualøkken (50), 3–1 Mai-Helen Nguyen Todnem (69), 3–2 Mai-Helen Nguyen Todnem (75)

Rødt kort: Bjarte Hovland

Dommer: Thea Røsholt Heyerdahl

Laget

Sofie Soleng Løset – Gina Jøers (Mariell Rønquist Jørgensen fra 90.), Ida Hetland Pedersen, Sarah Sinclair Ege (Martine Norheim fra 68.), Mai-Helen Todnem – Nora Berland (Mariell Rønquist Jørgensen fra 80.), Stine Tollefsen, Hedda Helle Skadal – Ane Berland, Ine Tveit, Julie Hals (Thea Årdal fra 68.)

Innbyttere: Gøril Espedal Simonsen, Malin Roos, Sarah Bamberg

Resultater sjuende serierunde: 

Stabæk 2 – Start 1–3

Nanset– Fana 1–1

Lyn 2 – Klepp 3–2

Haugesund – Amazon Grimstad 0–1

Bryne – Arendal 9–0