Heroisk innsats holdt dessverre ikke

Sist oppdatert: 05. nov 2023 Skrevet av: kleppelite

Jentene kjempet tappert i vanskelige rammer, men det holdt dessverre ikke til poeng i dag. Dermed ble nedrykk et faktum. Et av kampens lyspunkter var Sarah Sinclair Ege som ble nødt til å steppe inn som målvakt, og hun gjorde en strålende jobb i buret vårt.

Trener Ove Sele etter kampen:

Heroisk innsats

Det ble et smertelig og tøft tap samt et resultat som tilsier hvor vi skal spille neste sesong. Vi havner tidlig i kampen ned i 10 spillere og vi får et annet utgangspunkt i kampen enn planlagt. Vi må gjøre grep og spillerne er utrolig omstillingsdyktige og går til pause med å ligge under 0-1. I pausen legger vi en plan på hvordan vi ønsker å framstå i 2.omgang, og måten jentene og gruppa responderer på imponerer meg og gjør meg ufattelig stolt. Alle viser en enorm karakter og gjør sitt ytterste og står opp for hverandre. Vi kjører store deler av 2.omgang med 10stk som tørr å være oppofrende i dueller og satse fremover. Jentene ga virkelig alt og vi må kjøre høy risiko og angripe for scoring og utligning. Vi er så nærme en utligning, men slik som sesongen og spesielt i høst har vært, så har vi hatt litt mer marginer imot en for. At vi blir straffet for at Fyllingsdalen får et par scoringer på slutten får våge seg. Men for enn heroisk innsats, vilje og tæl jentene la ned gjennom kampen og spesielt i 2.omg. Det skal det bygges videre på og ta med oss inn i de resterende kamper. Nå går vi mot en kampfri helg før vi skal avslutte sesongens 3 siste kamper.

Kampfakta

Klepp – Fyllingsdalen 0–3 (0–1)
Mål: 0–1 Julie Belden Rasmussen (33), 0–2 Martine Hauge Kjølholdt (80), 0–3  Ragnhild Eikeland Skage (90).

Dommer: Mariell Hatlelid Naustdal
Gult kort: Lexie Knox

Rødt kort: Sofie Soleng Løset

Laget

Sofie Soleng Løset (Utvist etter 7.) – Martine Norheim, Lexie Knox, Ida Hetland Pedersen, Ingrid Rame (Tilja Ellingsen fra 80.) – Hedda Helle Skadal, Olivia Lan Nguyen (Sofie Hellestø Stangeland fra 74.), Mia Fedøy – Julie Ovidia Hals (Sarah Sinclair Ege fra 9., inn som målvakt), Helle Marie Sandved-Klungtvedt.), Cecilie Mjelde (Ane Berland fra 80.).

Innbyttere: Silje Bjåstad, Stine Tollefsen, Mai-Helen Nguyen Todnem og Thea Rønneberg Årdal.