Hedda Helle Skadal klar for Klepp Akademi

Rennesøy-jenta klar for nye utfordringer etter sesongslutt

Sist oppdatert: 13. okt 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Hedda Helle Skadal, 15år fra Sokn, Rennesøy

Vi er kjempefornøyd med å melde at den energiske og positive 15-åringen vil i de neste årene ikle seg de grønne traktorene våre. Hedda er en hardtarbeidende midtbanespiller med godt blikk for spillet, og vil tilføre masse vilje og råskap i trenings- og kamphverdagen. Ho kommer fra et flott utviklingsmiljø i Rennesøy der jentene er veldig godt skolerte!

Forhåpentligvis får hun løfte trofeer også i Klepp

Debuten for Akademi-gruppa kom allerede i sommer i en treningskamp mot Arna-Bjørnar sine rekrutter. Der fikk hun virkelig vist seg fram med to presise pasningsføtter, sterke gjenvinninger og en topp tilstedeværelse! Ho er modig og ønsker ball konstant, og er i tillegg lynrask i omstillingene sine.

I tillegg til tjenestene hun gjør godt på banen, så vil ho garantert bidra med masse godt humør i gruppa!

Her med sitt Rennesøy J06.

Vi sender en stor takk til Rennesøy FK for arbeidet de har gjort og gjør med jentene sine. Hedda og Klepp er en perfekt match, og vi ser virkelig fram til å få videreutvikle lysluggen!

– Kan du fortelle litt om dine ambisjoner som fotballspiller?

Ambisjonene mine er først og fremst å bli så god som mulig. Drømmen er jo en gang å å få spille i utlandet og med Norgeflagget på brystet.

– Hva trakk deg helt ut til Klepp?

Klepp virker som ein klubb med veldig gode utviklingsmuligheter. Etter å fått hospitert med klubben en stund, så syns eg det virker som et veldig godt miljø. Kjempekjekke jenter og gode trenere.


Velkommen til Klepp Family! ♥