Fra offer til kriger

Bli bedre kjent med vår veldedige sponsor

I mai var flere av krigerne innom på stadion hvor de fikk omvisning og en signert drakt.

Sist oppdatert: 23. jun 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Fra offer til kriger

I år har vi fått en ny veldedig sponsor nede på ryggen på drakta vår, nemlig «Fra offer til kriger». Linda Øye er gründer og utvikler av Fra offer til kriger. Per dags dato har de 5 ansatte og 18 krigere. Siden oppstarten i 2015 har de hjulpet hele 53 personer ut i arbeidslivet.

Bakgrunn og hva de driver med

Bakgrunnen for prosjektet er at mange som blir syke sitter med en følelse av å vær annerledes enn andre, og setter seg på siden av samfunnet. De blir hindret i å ha en reell deltakelse i samfunnet blant annet fordi mange ser seg som «svake» og/eller går inn i en offerrollen.

Fra offer til kriger er et sosialt entreprenørskap som jobber med kurs, foredrag og veiledning.

Sosialt entreprenørskap handler om å utvikle og ta i bruk nye løsninger som gir resultater både sosialt og økonomisk. Sosiale entreprenører kan gjennom erfaringsbasert kunnskap, praktiske erfaringer og egne nettverk ha fortrinn framfor tradisjonelle offentlige løsninger. Sosiale entreprenører brenner for dem de prøver å hjelpe. Fra offer til kriger er derfor i stor grad avhengig av sine gode givere, både det private og offentlige for å beholde og øke aktiviteten.

Tekst hentet fra offertilkriger.no.

Se mer i video fra NRK Lokalen her.

Har kafé på Bryne

I går var Elite-laget på besøk på kaféen «Meir enn ei skjeva» som krigerne selv driver. Her fikk spillerne bli kjent med bedriften og hvordan en hverdag ser ut for en kriger. Det var veldig interessant og det var flere fellesnevnere i forhold til det å være en idrettsutøver.

God stemning på kafébesøk.

Åpningstiden er hverdager mellom 10-15.
Vi anbefaler alle å stikke innom for å møte fine folk og spise god mat og drikke!

Meir enn ei skjeva ligger på Bryne Torg.

Krigerne – en dokumentar under utvikling

I disse dager lager Vinterfilm en dokumentar om krigerne og denne vil komme ut på Altibox i løpet av året. Se pilot på dokumentaren her.

«KRIGERNE er en dokumentarfilm om mennesker som må finne sin drøm og definere et nytt håp i livet.»