Fra egne rekker og inn til Klepp Akademi

Spillere fra J17-gruppa tar et steg opp

Sist oppdatert: 11. okt 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Vi er stolte og fornøyde med å kunne ta opp Sarah Sinclair Ege (06), Malin Roos (05) og Sofie Hellestø Stangeland (05) til vår flotte Akademigruppe etter sesongslutt.
Alle har gjort seg fortjent til dette gjennom skikkelig godt treningsarbeid over tid og masse råe prestasjoner for Klepp3, J17-laget og på J16 NM-laget.

 

Sarah Sinclair Ege

Sarah (Uttales på engelsk) er ei ekte Klepp-jente og en kraftpakke uten like. Gjennombruddskraft, skuddkraft med begge bein og ein enorm motor! Foretrukken posisjon er spiss og midtbane, men ho kan plasseres hvor som helst i en 11er og vil levere – til og med som målvakt! Utviklingen hennes i 2021 har vært fantastisk, både som spiller og som person. Fra ho var 6-10år var klubben Klebe SK, før ho nå har spilt sine fem siste sesonger i grønt.
Sarah har virkelig masse spennende ved seg som kan videreutvikles til noe stort. Stå på Sarah!

Funfact: Ho scora på hodet med sin første berøring i en treningskamp sammen med Klepp Akademi i sommer.

Sarah på egentrening i sine yngre år

 

Malin Roos

Malin Roos kommer fra Verdalen i Klepp, og har Voll som moderklubb. Ho er også ein godt rusta fysisk spiller med fart og styrke, samtidig som hun har utvikla ein flott trygghet og klokskap i spillestilen sin. Det flotte med Malin er at også hun kan bekle mange posisjoner. Foretrukken posisjon er høyre kant og nå etterhvert høyreback, men har vist seg vel så bra både som midtstopper og venstreback. Treningsviljen og innsatsen ho har lagt inn de siste åra har virkelig betalt seg, og det blir enormt spennende å følge utviklingen hennes videre. Gje gass Malin!

 

Sofie Hellestø Stangeland

Sofie er opprinnelig fra Bjerkreim og er nok på en vanlig dag de fleste forsvarsspillere sin største frykt. Når ho krummer nakken og lukter mål, så går det fryktelig fort for seg! Med enorm gjennombruddskraft og vilje til å score mål så har ho bøtta inn i mange år nå. Råmaterialet er på plass, så nå gjenstår det å utvikle dette videre til et virkelig giftig våpen. Sofie er i tillegg en lovende håndballspiller i Ålgård HK, og kombineringen av de to idrettene har gjort at hun hvertfall er godt nok trent!

 

Me ønske dokke alle lykke til, og glede oss til fortsettelsen!