4-0 hjemme mot Arna Bjørnar

Lena Soleng Hansen, Gry Tofte Ims og Elisbeth Terland etter en av Terlands scoringer. Foto: Jærbladet / Tarjei Sel

Sist oppdatert: 04. nov 2019 Skrevet av: kleppelite

Storseier på hjemmebane

På det tiende forsøket ble det endelig tre poeng for Olli Harders utvalgte mot Arna-Bjørnar. Bergenserne ankom Klepp Stadion med fem poengs margin ned til Lyn på kvalikplass. Begge lag hadde mye å spille for og Klepp var også avhengige av resultater i andre kamper for å henge med i kampen om Champions League.

Tidlig ledelse

Kampen startet med høyt tempo og muligheter til begge lag. Uttellingen var det Klepp som sørget for da Elisabeth Terland ble spilt fri av Havana Solaun etter 10 minutter. Terland gjorde ingen feil og sikret 1-0 ledelse, noe som også sto seg til pause. Arna-Bjørnar var farlig frempå ved et par anledninger, men Lindsey Harris hadde en god kamp mellom stengene.

Sene mål i 2.omgang

Arna-Bjørnar jaget utligning i starten av 2.omgang, men etterhvert tok Klepp mer og mer over, men dårlig uttelling foran mål gjorde at oppgjøret hele tiden sto og vippet. Dette løsnet etter 82 minutter da Elisabeth Terland nok en gang ble spilt igjennom av Havana Solaun og sikret dobling av ledelsen. Mål av Havana Solaun og Matilde Rogde i henholdsvis 86. og 89. minutt sikret storseier hjemme på Klepp Stadion

Avaldsnes ga Klepp en gavepakke på overtid av deres bortekamp mot Vålerenga da de utlignet til 1-1. 2 poeng skiller Klepp og Vålerenga før siste serierunde og dette gjør at Champions League-plass fortsatt er i spill!

Klepp møter Fart borte i siste serierunde lørdag 16.november, mens Vålerenga reiser til Bergen for å møte Arna-Bjørnar.