Før sesongavslutningen hjemme mot Grand Bodø

Kampstart kl. 1300

Vi håper på slike scener på stadion på søndag. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 27. okt 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Spennende avslutning på sesongen

Siste kamp i sluttspillet går av stabelen på søndag kl. 1300 og da venter et spennende oppgjør mot formsterke Grand Bodø. Sesongen vår har utviklet seg slik at den siste runden blir avgjørende for utfallet. Derfor trenger vi all den støtten vi kan få fra publikum på søndag!

Lyse er kampsponsor og spanderer gratis inngang for alle barn!
De gir også ut gratis boller og kjekke Lyse-effekter til alle som kommer på kampen.
Voksne/honnør kan kjøpe kampbilletter her.

Oppgjøret kan også streames via Jærbladet/Amedia her.

Trener Owe før kampen

«Kjære Klepp-venner.

Det har vært en tung sesong resultatmessig. Det er det ingen tvil om. Det har vært kjekke stunder, men også tunge stunder hvor vi jobber hardt og føler på motløshet når vi ikke får med oss poeng i oppgjørene. Nå har vi havnet i en situasjon hvor kun poeng er godt nok mot Grand Bodø. Vi var lenge med i kampen mot AaFK, men i vår offensivitet for å få utlikning ble det ti mørke minutter i 2.omgang hvor 0-1 ble til 0-4 og det preget selvsagt resten av kampen. Spillerne har vært flinke å holde motivasjonen oppe i treningsuken og vi går ut samlet for å klare målet som selvsagt nå er å holde oss i divisjonen. Alt annet er lagt på vent til denne kampen er sluttspilt og vi håper at dere kan bidra med å være vår 12.mann i oppgjøret på søndag. Vi skal i hvert fall angripe situasjonen og jobbe knallhardt for å lykkes.»

Trener Owe Salvesen.
Foto: Carina Johansen / NTB

Siste møter

Møtene med Grand Bodø dette året har så langt gitt to hjemmeseiere. På Klepp stadion vant vi 4-1, mens Grand Bodø vant 3-0 i Nordlandshallen.

7. og siste runde 1. divisjon sluttspillet

Søndag 30.10
Kl. 1300:  KIL/Hemne – Hønefoss BK
Kl. 1300: Medkila – Øvrevoll Hosle
Kl. 1300:  Klepp – Grand Bodø
Kl. 1300: Amazon Grimstad – AaFK Fortuna