Klepp - Medkila 2-3

Disse ivrige supporterene var dagens høydepunkt.

Sist oppdatert: 22. okt 2022 Skrevet av: kleppelite

Under pari kamp

Det ble ikke den avslutningen på høstferien som vi ønsket. Vi kom aldri opp på det nivået vi viste mot Hønefoss og det utnyttet et påskrudd Medkila-lag. I første omgang var gjestene mest effektive og tok ledelsen ved en innøvd cornervariant. Senere i omgangen doblet de ledelsen på en kontring og lagene gikk til pause med 0-2. Etter timen spilt skulle Harstad-laget få nok en scoring da vi rotet det litt til for oss selv i de bakerste rekker. Det ble en spennende avslutning på kampen da Ingeborg to minutter før slutt slår inn en flott corner som Mia stanger i nettet. Like etter avspark går vi rett i angrep og ballen havner i beina til Sofie i feltet som setter ballen kontant i motsatt hjørne til 2-3. Innspurten begynte dessverre for sent og dette ble også sluttresultatet.

Høydepunkter

Kampfakta

Klepp – Medkila 2-3 (0-2)
Mål: 0-1 Julia Benati (22), 0-2 Sarah Martinussen (29), 0-3 Sarah Martinussen (60), 1-3 Mia Fedøy (89), 2-3 Sofie Bjørnsen (89)

Dommer: Mariell Hatlelid Naustdal, Skodje IL
Gult kort: Ingen