Før Medkila hjemme

Kampstart kl. 1400

Mia jobbet utrettelig mot Hønefoss i forrige kamp. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 14. okt 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Avslutt høstferien med en gratis spennende 1. divisjonskamp

Det ble en kjærkommen seier hjemme mot Hønefoss i forrige runde og nå ønsker vi å gjenta suksessen på søndag når vi skal spille nok en hjemmekamp. Da er det Medkila som tar den lange turen til Jæren og avspark er kl. 1400. Vi håper at så mange som mulig velger å avslutte høstferien sin på stadion. Plassen i 1. divisjon er ennå ikke sikret, så vi trenger fortsatt all den støtten vi kan få.

Det er vår kjære generalsponsor Jæren Sparebank som er kampsponsor mot Medkila og de spanderer gratis inngang og kaffe til alle. Gratisbilletter til kampen kan dere hente ut her!

Det er oktober og siden kampen på søndag er gratis oppfordrer vi alle til å støtte Rosa sløyfe-aksjonen 🎀 Vipps valgfritt beløp til 2266.

For de som fortsatt er bortreist på høstferie kan oppgjøret streames via Jærbladet/Amedia her.

Trener Owe før kampen

«Hei kjære fotball-venner.

Sist kamp fikk vi endelig ut mye av det vi har jobbet med i det siste og det lyste energi ut av spillerne. Det var en god følelse å ta med seg inn i de to påfølgende treningsukene. Dessverre har vi hatt litt skader og spillere på landslagsrepresentasjon i Ingrid og Vilde. Denne gangen er det Silje og Linnea som skal i aksjon for J16 i EM-kvalifisering og Kaja som dessverre ikke rekker kampen. Men noen kommer gradvis tilbake så vi går for en kjempegod avslutning på sesongen. Allerede onsdag kl. 1500 vil de fleste av spillerne være representert i ny kamp når semifinalen i J19 NM mot Lyn går av stabelen. Deretter er det ny bortekamp allerede lørdag mot AaFK Fortuna så det blir en travel uke for spillerne. Vi satte veldig pris på støtten i sist kamp og håper at flere klubber er representert på tribunen på søndag når vår gode samarbeidspartner Jæren Sparebank inviterer til gratis inngang. Vi skal gjøre alt for å gi dere en god opplevelse.»

Trener Owe Salvesen.
Foto: Carina Johansen / NTB

Landslagspause

Ingrid og Vilde har vært i Portugal med J19-landslagslaget og Norge ble gruppevinnere i deres første EM-kvalikrunde. De knuste Malta hele 10-0, vant 2-1 mot Portugal og spilte uavgjort mot Belgia. Les mer her.

Siste møter

Møtene med Medkila i grunnspillet har resultert i seks poeng. På Harstad stadion ble det 0-3, mens det ble 4-0 i forrige møte på Jæren. Etter at Harstad-laget rykket ned i forrige runde vil det nok være en revansjelysten gjeng som kommer til Klepp.

5. runde 1. divisjon sluttspillet

Søndag 16.10
Kl. 1200: KIL/Hemne – Grand Bodø
Kl. 1400:  Klepp – Medkila
Kl. 1500:  Amazon Grimstad – Øvrevoll Hosle
Kl. 1600:  Hønefoss BK – AaFK Fortuna