Før Klepp – Arna-Bjørnar

Kampstart 13:00

Feiring etter Elisabeth Terlands (nr. 22) mål mot Avaldsnes i 1. serierunde. Kampen endte 1-0 til Klepp. Foto: Jærbladet / Tarjei Sel

Sist oppdatert: 01. nov 2019 Skrevet av: kleppelite

 

Kan forsøk nummer 10 lede til seier?

 

Det gjenstår to uhyre viktige kamper i Toppserien og den første spilles på lørdag mot Arna-Bjørnar! Bergenserne har hatt en skuffende sesong så langt og befinner seg på 9.plass, 5 poeng over Lyn på kvalikplass.

Dårlig statistikk

Klepp-trener Olli Harder har beste statistikk i serien mot LSK, men mot Arna-Bjørnar er det verre. Arna-Bjørnar gjenstår som eneste laget trener Olli Harder aldri har slått, hverken som trener for Amazon eller Klepp. 9 forsøk uten seier er fasiten mot Bergenserne til nå. Lørdag er det på tide å sette en strek for denne statistikken og hele laget og trenerapparatet er klare for 3 poeng!

Våroppgjøret endte 1-0 til Arna-Bjørnar, i en kamp hvor Klepp følte seg noe urettferdig behandlet over et sent utligningsmål ble annullert.

Lena Soleng Hansen, Gry Tofte Ims og Elisbeth Terland etter en av Terlands scoringer. Foto: Jærbladet / Tarjei Sel

Lena Soleng Hansen har strukket en muskel i leggen og er dessverre satt på sidelinjen til lørdagens kamp. Det er fremdeles usikkert om forsvarsspilleren er klar til kamp mot Fart.

Marte Leine og Kristin Rage er også skadet.

 

Siste 3 møter i Toppserien

22.04.2019 – Arna-Bjørnar – Klepp 1-0

24.03.2018 – Klepp – Arna-Bjørnar 1-2

04.11.2018 – Arna-Bjørnar – Klepp 0-0

Resten av runden

RUNDE 21 | TOPPSERIEN