Før kampen: RBK-Klepp

Det er slike scener vi vil se mer av. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Fotballkollektivet

Sist oppdatert: 01. aug 2020 Skrevet av: kleppelite

 

Gammel kjenning i ny drakt

I morgen er det klart for ny bortekamp og denne gangen har Klepp-jentene tatt turen til Trondheim. Motstander er et lag Klepp aldri før har møtt, nemlig Rosenborg Kvinner. De fleste har nok fått med seg at Trondheims-Ørn gikk fra å være blå og gule til å bli svart og hvite før årets sesong.

Kampstart er søndag kl. 1300 på Koteng Arena. Amedia sender som vanlig kampen her.

Trener Nick før bortekampen mot Rosenborg Kvinner:

– Vi ankom Trondheim i ettermiddag etter en god treningsuke hvor vi har i forberedt oss godt til oppgjøret mot Rosenborg. Flere spillere har vært tilbake i trening for fullt, noe som har gitt oss et ordentlig boost! Det har vært en herlig energi og intensitet på banen, så vi er på riktig sted foran morgendagens kamp. Reaksjonen fra spillerne etter forrige ukes kamp har vært positiv, og vi er fast bestemt på å komme tilbake i morgen med en sterk prestasjon!

Trener Nick Loftus. Foto: Fredrik Fornes

Sesongen til nå

Klepp startet sesongen med å spille uavgjort hjemme mot Kolbotn (0-0) i første kamp, før de slo Arna-Bjørnar (1-0) i Bergen, deretter ble det tap mot VIF (2-1) hjemme, og tap borte mot LSK (3-0).
Klepps form: U-V-T-T

Rosenborg startet også med uavgjort hjemme (1-1) mot LSK, deretter har de vunnet tre på rad mot henholdsvis Lyn i Oslo (4-1), Kolbotn hjemme (3-1) og Arna-Bjørnar borte (2-1) i forrige serierunde.
Rosenborgs form: U-V-V-V

Før femte runde ligger Rosenborg på andreplass på tabellen med 10 poeng, kun bak LSK som har en bedre målforskjell. Klepp ligger foreløpig på en sjetteplass med 4 poeng. Men sesongen er ennå ung og mye kan skje!

Rosenborg

For utenom ny drakt og logo, har det også vært en del utskiftninger i troppen til Rosenborg før årets sesong.

Inn: Karoline Nagelhus Hernes (Byåsen), Birthe Christiansen (Byåsen), Celine Nergård (Fløya), Kristine Minde (Wolfsburg), Mari Kristine Vik (Tiller), Emilie Lein (fra eget rekruttlag), Lisa-Marie Karlseng Utland (Reading), Julie Blakstad (Fart)
Ut: Malin Sunde (Sandviken), Julie Adserø (lagt opp), Jenny Østerås (KIL/Hemne), Dina Hellebust Hegerberg (KIL/Hemne), Ane Eggen (KIL/Hemne), Andrea Sivertsen Broholm (på lån til KIL/Hemne)

Mer om overgangene i både Toppserien og 1. divisjon finner du på toppserien.no

Resten av runden

RUNDE 5 | TOPPSERIEN
Arna-Bjørnar 1. aug. 13:30 Vålerenga
Lyn 2 - 3 LSK Kvinner
Kolbotn 2 - 1 Røa Fotball Elite
Rosenborg 1 - 1 Klepp
Avaldsnes 1 - 3 Sandviken