Før kampen mot Røa

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån

190315 Ingrid Kvernvolden of Røa and Tuva Hansen of Klepp pose for a portrait during a press event on March 15, 2019 in Oslo. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170307

Sist oppdatert: 21. apr 2019 Skrevet av: kleppelite

 

Serielederen på besøk

I morgen tar vi i mot serieleder Røa til toppkamp på Klepp Stadion. Begge lag er ubeseiret i årets Toppserie og står med full pott før morgendagens oppgjør – dette blir spennende!

Trener Olli Harder
Etter en solid start på sesongen hvor vi har tatt 6 av 6 mulige poeng og fremdeles er det eneste laget i Toppserien som ikke har sluppet inn mål, kommer vi hjem til en tøff oppgave mot et Røa-lag som leder tabellen. I løpet av denne internasjonale pausen har tre Klepp-spillere vært ute på landslagsoppdrag for både Norge og Australia, og er tilbake på Jæren etter å ha prestert bra for sine landslag. Vi vil spesielt gratulere Marthine Østenstad og J19-landslaget med å kvalifisere seg til EM i år.

«Jeg vil takke for all støtte til nå og håper på å høre mye jubel for Klepp på tribunen under kampen!»

Siden sist kamp
Det føles som en hel evighet siden sist toppseriekamp på grunn av landslagspausen. Tameka har vært i USA sammen med Australia hvor de gikk på et 5-3 tap i en forrykende fotballkamp. Tuva vant 3 av 3 kamper i La Manga med Norges U23-landslag. En meget bra prestasjon mot stornasjonene Italia, England og Frankrike. Veldig gledelig er det også som Olli skriver at Marthine og J19-landslaget kvalifiserte seg til EM i Skottland i juli da de slo Nord-Irland, Ukraina og Danmark på hjemmebane. Resten av troppen har trent godt her hjemme. Nå er det på med traktordrakta igjen og endelig klart for ny toppserierunde!

Røa
Har hatt en god start på sesongen og vunnet begge sine kamper. 2-0 mot Sandviken i Bergen og 2-1 mot Trondheims-Ørn på hjemmebane. Tidligere Klepp-spiller Maria Hiim er endelig tilbake fra skade og er med i Røas tropp.

Før årets sesong har Røa hatt disse endringene i troppen:
Inn: Synne Jensen (Stabæk), Linn-Mari Nilsen (Kaupanger), Ingrid B. Kvernvolden (LSK Kvinner), Frida Dybvig Haugen (Fart), Vilde Fjelldal (Grand Bodø), Synne Masdal (Herd), Julie Kvale Støstad (Amazon Grimstad), Justine Vanhaevermaet (SC Sand)
Ut: Therese Sessy Åsland (LSK Kvinner), Svava Ros Gudmundsdottir (Kristianstads DFF), Line Holter (legger opp), Kristin Carlsson (legger opp), Gabrielle Lemos Hoel Lie (Stabæk)

Kilde: fotball.no

Siste 3 møter i Toppserien
4. august 2018
Røa – Klepp 0-1
19. mai 2018
Klepp – Røa  2-1
28. oktober 2017
Røa – Klepp  0-1

Kommer du på kampen? Trykk «skal» på arrangementet vårt på Facebook.

Kampsponsor er Møller Bil Sandnes og Jæren.