Før Hønefoss hjemme

Kampstart kl. 1700

Nå er blikket rettet frem mot neste kamp. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 30. sep 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Ønsker å slå tilbake

Etter en tøff bortekamp i Trøndelag forrige helg blir det godt å spille på hjemmebane igjen. På søndag er det Hønefoss som kommer på besøk til Klepp stadion og avspark er kl. 1700. Legg merke til sen kampstart. Etter en litt tung periode håper vi at mange tar turen til stadion på søndag, vi trenger all den støtten vi kan få.

Billetter til kampen kan kjøpes her!
Barn og unge som har på seg Klepp-klær kommer gratis inn på alle våre hjemmekamper.

Kampsponsor mot Hønefoss er Fjøssystemer.

Oppgjøret kan også streames via Jærbladet/Amedia her.

Trener Owe før kampen

«Som alle vet har ikke sesongen vært helt som forventet resultatmessig. Det finnes det mange årsaker og forklaringer på, men innad i gruppen er vi fast bestemt på å angripe siste del av sesongen og spille 4 cupfinaler der våre verdier i gruppen virkelig skal tas frem.

Vi ser at på vårt beste er vi et veldig godt lag, men når det butter mot skulle vi hatt litt mer erfaring som holdt motet oppe hos de unge spillerne. Når vi spiller der laget egentlig hører hjemme (J19) så holder det høy nasjonal standard. Det er utrolig kjekt å se en kvartfinale med 5-0 mot Avaldsnes og en trekning som ga NM-semifinale hjemme mot Lyn. Det gir oss dessverre ingen poeng i 1. divisjon og det er hovedprioriteten fremover nå.

Når det butter mot for unge spillere er det enda viktigere at de opplever støtte og support, så jeg håper virkelig at dere tar turen til Klepp stadion på søndag og er med og bidrar på en positiv måte på tribunen i vår første cupfinale.

Go Klepp!»

Trener Owe Salvesen
Foto: Carina Johansen / NTB

Siste møter

Møtene med Hønefoss har så langt dette året vært jevne. Åpningskampen på Klepp stadion endte 2-2, mens Hønefoss vant 3-2 på AKA Arena i siste grunnspillkamp.

4. runde 1. divisjon sluttspillet

Lørdag 01.10
Kl. 1600: Medkila – KIL/Hemne

Søndag 02.10
Kl. 1300: Grand Bodø – Amazon Grimstad
Kl. 1600:  Øvrevoll Hosle – AaFK Fortuna
Kl. 1700: Klepp – Hønefoss BK