Før hjemmekampen mot Stabæk

Kampstart kl. 14:00

Susanne Vistnes og de andre Klepp-jentene er klare til å ta fatt på Toppserien igjen. Foto: Fotograf Lars Aalgaard

Sist oppdatert: 10. okt 2019 Skrevet av: kleppelite

 

Toppserieinnspurten starter på lørdag

Kalenderen har bikket oktober, det er høst og det er klart for en utrolig spennende innspurt i årets Toppserie. Det er kun fire serierunder igjen og Klepp-jentene sitt kampprogram ser slik ut: Stabæk hjemme på lørdag kl. 14:00, Røa borte lørdag 19/10, Arna-Bjørnar hjemme lørdag 2/11 kl. 13:00 og til slutt Fart borte lørdag 16/11.

Trener Olli Harder før hjemmekampen mot Stabæk

Etter et skuffende tap mot Trondheims-Ørn har vi brukt tiden godt på å reflektere og forberede oss til lørdagens kamp. I Stabæk møter vi et lag som desperat kjemper for å holde plassen.

I landslagspausen representerte flere av våre spillere sine A-landslag: Tameka Yallop for Australia, Havana Solaun for Jamaica og Tuva Hansen for Norge. Vi er også veldig stolte over Elisabeth Terland, Marthine Østenstad og Madeleine Hille Mellemstrands innsats for J19-landslaget i deres tre kamper i EM-kvaliken i Nord-Irland.

På skadefronten ser det bedre og bedre ut. Terland er klar, og Matilde Alsaker Rogde er på god vei tilbake. Miriam Byberg gjør fine fremskritt, men er ikke klar til lørdagens kamp. Skadet er også Marte Leine og Kristin Rage.

På lørdag trenger begge lag full pott. Bare fire kamper gjenstår av sesongen. Vi ser frem til en spennende innspurt.

Vårsesongens møte

Årets første bortekamp var på Nadderud mot Stabæk 30. mars. Kampen endte med en 2-0 seier til Klepp-jentene, hvor begge målene ble scoret av Tameka Yallop i andre omgang.

Tameka Yallop scoret begge målene sist lagene møttes. Foto: Fotograf Lars Aalgaard

Dette sa Olli til Jærbladet etter kampslutt:
– Både vi og Stabæk slet i første omgang, på en veldig dårlig gressbane. Vi klarte å tilpasse oss forholdene, og var det klart beste laget i andre omgang, mener trener Olli Harder, og har rett i dét.
– Vi har seks poeng etter to kamper, og mye å gå på spillemessig. Dét er spennende, smiler Harder, som nok en gang kunne glede seg over x-faktoren til målscorer Tameka Yallop og servitør Elisabeth Terland – to av Toppseriens absolutt beste spillere.

Stabæk

Til nå har Stabæk vunnet to, tapt tretten og spilt tre uavgjorte kamper i årets serie. Per nå ligger de på en ellevte plass på tabellen med 9 poeng. Det er ni poeng bak Lyn som ligger på kvalikplassen med 18 poeng. Klepp ligger på en fjerdeplass på tabellen med 32 poeng, tre poeng bak Sandviken som ligger på bronseplass, så det er ennå mye å spille for!

Overganger i sommerpausen:
Inn: Live Aandal (Byåsen), Zara Jönsson (Halmstad), Emilia Ruud (LSK Kvinner), Maren Hauge (på lån fra Vålerenga). Ut: Katarina Naumanen (Pallokissat), Julie Stafne (Sarpsborg 08), Frida Thomas
Kilde: toppfotballkvinner.no

Siste 3 møter i Toppserien

30. mars 2019
Stabæk – Klepp 0-2
11. august 2018
Klepp – Stabæk  2-0
23. juni 2018
Stabæk – Klepp  0-1

Kommer du på kampen?

Trykk «skal» på arrangementet vårt på Facebook.
Vi i Klepp Elite oppfordrer alle til å støtte Rosa sløyfe-aksjonen nå i oktober. Kjøp rosa produkter på rosasloyfe.no eller Vipps en donasjon til 2266.

Vår generalsponsor Jæren Sparebank er kampsponsor.

Resten av runden

RUNDE 19 | TOPPSERIEN