Før hjemmekampen mot Øvrevoll Hosle

Kampstart kl. 1400

Klarer Oda med hjelp fra resten av laget å stenge buret mot ØHIL? Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 28. apr 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Spennende 1.mai-kamp mot ØHIL

Etter en travel uke forrige uke med mandags- og lørdagskamp er vi godt i gang med en ny god treningsuke. På søndag tar vi imot Øvrevoll Hosle til kamp på Klepp stadion med avspark kl. 1400. Årets første hjemmeseier har latt vente på seg, vil den komme på tredje forsøk?

Sesongkort og billetter til kampen kan kjøpes her!

Kampsponsor mot Øvrevoll Hosle er Stangeland Maskin.

Oppgjøret kan streames via Jærbladet/Amedia her.

Trenerens ord før kampen

«Hei kjære fotballvenner.

Velkommen til ny hjemmekamp. Det har vært en litt varierende sesongstart som har gitt best uttelling på bortebane. Det ble en herlig seier mot Amazon der innsatsen virkelig lå i bunn utover kampen. Til denne kampen er Hege tilbake igjen, noe som vil gi oss enda flere muligheter i spillet. Det har vært en god treningsuke der de unge spillerne virker mer og mer trygge på hvordan vi skal fremstå i felleskap. Håper virkelig noe av det eksponeres på banen på søndag.

Ellers er det alltid kjekt å få spillere tatt ut på landslag selv om vi da mangler noen til kamp. Denne kampen er Ingrid og Tilja med J17 i Bosnia for å spille EM og vi ønsker dem lykke til. Også Ingeborg er tatt ut til J19 og vi mangler henne da mot Grand Bodø hjemme.

Håper dere tar turen til stadion og vil kose dere på tribunen til en forhåpentligvis spennende og velspilt kamp.

Owe»

Trener Owe Salvesen.
Foto: Carina Johansen / NTB

Øvrevoll Hosle

Laget fra Øvrevoll og Hosle i Bærum blir et nytt bekjentskap for oss dette året. I fjor havnet laget på en tredjeplass på tabellen, kun poenget bak andreplassen. De har havnet på «den sure» tredjeplassen hele fem år på rad og var tippet som en av opprykksfavorittene før sesongstart. Sesongen startet derimot noe overraskende med to tap, først 2-0 hjemme mot KIL/Hemne i serieåpningen og deretter 2-1 borte mot Hønefoss. På de tre neste kampene har de vunnet tre på rad og klatret opp i toppskiktet av tabellen. Grand Bodø ble slått 3-2 hjemme, Medkila 2-1 borte og i forrige runde tok de en sterk 5-1-seier hjemme mot TIL 2020.

6. runde 1. divisjon

Lørdag 30.04
Kl. 1600: Hønefoss BK – Amazon Grimstad

Søndag 01.05
Kl. 1300: TIL 2020 – KIL/Hemne
Kl. 1300: Grand Bodø – Åsane
Kl. 1400: Klepp – Øvrevoll Hosle
Kl. 1400: Medkila – AaFK Fortuna