Før hjemmekampen mot Grand Bodø

Kampstart kl. 1500

Vi ønsker å reise oss på hjemmebane. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 13. mai 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Besøk fra nord

Sist uke ble en berg- og dalbane med avansement i cupen og tap i serien. Denne uken har vi fått inn flere gode treningsøkter i beina og er klare for å kjempe om nye poeng på søndag. Da er det Grand Bodø som kommer på besøk til Klepp stadion og avspark er klokken 1500. Vi håper også at du tar turen og lager liv på tribunen!

Sesongkort og billetter til kampen kan kjøpes her!

Kampsponsor mot Grand Bodø er Bufab.

Oppgjøret kan streames via Jærbladet/Amedia her.

Minner om at 2. runde i cupen spilles allerede torsdag 19. mai kl. 1900.
Da kommer Arendal til Klepp og det vil være gratis inngang på kampen!

Trenerens ord før kampen

«Hei fotballvenner.

Det er duket for en ny hjemmekamp og vi er alle klar for å endelig dra i land en seier på det som skal være vårt fort. Laget er i en fin prosess og vi ser bedring i spillet for hver trening og kamp. Ved å holde fokus på utvikling og mestring er vi rimelig sikre på at det også vil materialisere seg i form av poeng. Ingrid og Tilja er nå kommet tilbake fra J17 EM i Bosnia med kofferten full av opplevelser og referanser. Denne helgen er Ingeborg avgårde med J19 og Silje Bjåstad og Linnea Tveit avgårde med J16 så det er mye spennende spillere i vår tropp. Håper dere får oppleve en god kamp mot Grand Bodø der hjemmelaget endelig stikker av med seieren 😊«

Trener Owe Salvesen.
Foto: Carina Johansen / NTB

Grand Bodø

Laget fra Bodø rykket opp fra 2. divisjon i fjor. De startet sesongen med to 2-2 kamper borte mot Amazon Grimstad og hjemme mot TIL 2020. Borte mot Øvrevoll Hosle gikk de på sesongens første tap da Bærumslaget vant 3-2. I Nordlandshallen ble det nok et 2-2-resultat mot KIL/Hemne før de tapte 2-0 borte mot AaFK Fortuna. Deretter har det blitt to trepoengere på hjemmebane da de slo Åsane 1-0 og Hønefoss 4-1. Mellom hjemmeseirene gikk de også seirende ut av cupkampen mot Halsøy (0-3) i forrige uke.

Grand Bodø har med andre ord vært solide på hjemmebane med to seiere og to uavgjort. På bortebane har de tapt to kamper og spilt en uavgjort. Før denne runden ligger de på en femteplass med ni poeng. Poenget foran oss.

8. runde 1. divisjon

Søndag 15.05
Kl. 1400: Amazon Grimstad – KIL/Hemne
Kl. 1400: TIL 2020 – Åsane
Kl. 1500: Medkila – Hønefoss BK
Kl. 1500: Klepp – Grand Bodø

AaFK Fortuna – Øvrevoll Hosle er utsatt til 03.08.