Før Grand Bodø hjemme

Kampstart kl. 1800 (!)

Det er ekstra gøy med hjemmekamp når det er mange på tribunen! Foto: Kristoffer Næsse

Sist oppdatert: 05. mai 2023 Skrevet av: kleppelite

 

Sen søndagskamp

Tomålsseier og avansement i cupen i midtuken gir en god følelse inn mot ny seriekamp i helgen. På søndag kommer Grand Bodø på besøk og det er viktig å legge merke til at kampstart er flyttet fra kl. 1400 til 1800 pga. flytider. Selv om det er nytt tidspunkt for kampen håper vi at mange tar turen til stadion og skaper god stemning!


er kampsponsor.

Sesongkort eller billetter til kampen kan kjøpes her.

Kampen sendes også på TV2 Play.

I dag ble det klart at vi skal møte Amazon Grimstad på hjemmebane i 2. runde i cupen. Kamptidspunkt er satt til onsdag 31. mai kl. 1800, men klubbene kan bli enige om å spille på et tidligere tidspunkt. Se hvem andre som møtes her.

Trener Preben før kampen

«Ønske dokke adle hjertelig velkommen te nye heimakamp! Denne gong tar me imod et lag som me har hatt godt greb på her på heimabane sista året, men som heilt sikkert e jysla revansjelystne.

Itte ein altfor lang periode med for møje «stong ud», så va det herligt å få litt mål og jille seier i NM i midtukå.

Me kan garantera at dei grøne udpå der komme te å gje alt for å opprettholda det goa trøkket me e kjent for, samtidig som me klør itte å visa framgangen vår foran mål.

Det blir ein spennande kamp der dei som vise at dei vil det mest kjæme te å vinna. Me håbe på møje folk på tribunen som gjer goe lyd ifrå seg, så ska me denne gong skaba ein endå bedre opplevelse på Klepp Stadion.»

Hovedtrener Preben Gausland Stangeland.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Grand Bodø

På sine fem første kamper denne sesongen har Grand Bodø vunnet to på hjemmebane og tapt tre på bortebane. Dette gjør at de ligger på en sjetteplass på tabellen med 6 poeng. Bodøværingene spilte også cupkamp i midtuken og vant 4-0 over 2. divisjonslaget Bossmo/Ytt.

Fjorårets møter mellom lagene i grunnspillet endte med 4-1 seier på Klepp stadion og 3-0 til Grand Bodø i Nordlandshallen. I sluttspillet møttes lagene i den siste, nervepirrende og avgjørende kampen som vi gikk seirende ut av med hele 5-0.

Mot Grand Bodø får vi et gjensyn med tidligere Kleppspiller Ina Kristoffersen.

Slik spilles 6. runde

Lørdag 06.05
Kl. 1300: Grei – Kolbotn
Kl. 1300:  ØHIL – TIL2020
Kl. 1400: KIL/Hemne – AaFK Fortuna
Kl. 1500: Hønefoss – Fyllingsdalen

Søndag 07.05
Kl. 1800:  Klepp – Grand Bodø