Før Fart – Klepp

Avspark 13:00

Glade målscorere: Tameka Yallop og Marie Hella Andresen feirer 0-2-scoringen sammen med Zaneta Wyne. Foto: Jærbladet / Tarjei Sel

Sist oppdatert: 15. nov 2019 Skrevet av: kleppelite

 

Kampen om medaljer går hele veien!

Klepp reiser til Hamar for å kjempe om både medalje og Champions League-plass. 4 poeng skiller 2. og 4.plass og det blir spennende på flere arenaer i siste serierunde.

Med bedre målforskjell enn både Sandviken og Vålerenga kan Klepp sikre bronse kun med uavgjort, men trenger seier og drahjelp fra Arna-Bjørnar for å kunne klatre opp på sølvplass.

Olli Harder fokuserer på jobben Klepp skal gjøre, fremfor hva som skjer på andre arenaer.

– Vi har forberedt oss godt til å møte Fart og har fullt fokus på å sikre 3 poeng. Dette vil uansett sikre oss medalje, og hvordan farge det blir på medaljen får vi se etter kampslutt.

– Det har vært en utfordrende sesong, men vi føler at vi enda et år har representert Rogalandsfotballen på en positiv måte! Vi håper på en god avslutning på årets sesong for seniorene og selvsagt seier neste helg i J19 NM!

Foto: Jærbladet / Tarjei Sel

 

Siste oppgjør mellom lagene endte med 4-0 hjemmeseier til Klepp etter mål av Gry Tofte Ims, Tameka Butt, Havana Solaun og Marie Hella Andresen. Fart har allerede rykket ned fra årets Toppserie, men slo på imponerende vis LSK Kvinner 1-2 i LSK-hallen siste serierunde. Dette betyr at Klepp på ingen måte kan ta lett på lørdagens oppgjør.

 

Lørdagens kamper i medaljestriden

Arna-Bjørnar – Vålerenga

Røa – Sandviken

Fart – Klepp

Plassering Lag Kamper Mål for-imot Målforskjell Poeng
   2 Vålerenga 21 39 – 24 15 43
3 Klepp 21 42 – 18 24 41
4 Sandviken 21 41 – 30 11 39

 

Olli Harder leder Klepp i sin siste Toppseriekamp lørdag. Foto: Fredrik Varfjell / BILDBYRÅ

RUNDE 22 | TOPPSERIEN