Før bortekampen mot Åsane

I morgen venter en ny tøff kamp for Hege og Klepp. Denne gangen på bortebane. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 06. mai 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Bergenstur for å møte serielederen

Ny uke med et tett kampprogram nærmer seg slutten. I morgen reiser vi til Bergen for å bryne oss på serieleder Åsane. Avspark er kl. 1500 på Åsane Arena. Dersom du ikke har anledning til å ta turen til byen mellom de syv fjell for å heie, kan du streame kampen via Jærbladet/Amedia her.

Trener Owe Salvesen før kampen

«Hei fotballvenner.

Det har vært en travel uke etter et forsmedelig tap mot ØHIL i helgen. Vi gjør en OK kamp men får ikke helt til samhandling i siste tredel. På onsdag møtte vi Bryne i cupen og lot en del unge (yngre enn de vi normalt spiller med 😊 ) få spille og der fikk vi se mye av det vi trener på. God gjenvinningsprosent samt hurtige og relasjonelle kombinasjoner offensivt. Vi tar med den gode opplevelsen til Bergen for å møte Åsane som har stukket fra litt i starten og topper tabellen. Håpet er å gjenskape en del av det vi presterte mot Bryne slik at det blir en hyggelig kjøretur hjem fra Bergen.

Owe»

Trener Owe Salvesen.
Foto: Carina Johansen / NTB

Videre i cupen

Onsdag kveld spilte vi første runde i cupen på Bryne Stadion. Det ble en målrik kamp da hele syv baller endte i mål bak Brynes keeper. Det var aldri noen tvil om hvem som skulle ta seg videre. Målene våre ble scoret av Vilde, Anette, Maria, Ida, Susanne x2 og et selvmål.

Torsdag kom kampoppsettet for 2. runde og vi skal ta imot Arendal på Klepp Stadion. Dato for kampen må vi komme tilbake til. Les mer her.

Glad gjeng etter kampslutt. Foto: Klepp Elite

Åsane

Laget fra Bergen havnet på en andreplass på tabellen i fjor. Før sesongen var de tippet som en av opprykksfavorittene. Oransjetrøyene fikk en pangstart på sesongen med tre seire på rad. De slo AaFK Fortuna 4-0 på Colorline Stadion, og vant 2-0 og 3-1 hjemme mot Amazon Grimstad og KIL/Hemne. På de tre neste har de spilt 2-2 borte mot Hønefoss, vunnet 1-0 hjemme mot Medkila, før de gikk på sitt første tap (1-0) borte mot Grand Bodø i forrige runde. Med fire seire, en uavgjort og ett tap, topper Åsane tabellen med tretten poeng før helgens runde. I cupkampen i midtuken slo de Fyllingsdalen 2-0 på Varden Amfi.

7. runde 1. divisjon

Lørdag 07.05
Kl. 1500: Åsane – Klepp
Kl. 1500: Øvrevoll Hosle – Amazon Grimstad

Søndag 08.05
Kl. 1300: KIL/Hemne – Medkila
Kl. 1400: AaFK Fortuna – TIL 2020
Kl. 1430: Grand Bodø – Hønefoss BK