Før Amazon hjemme i cupen

Kampstart kl. 1800

Foto: Kristoffer Næsse

Sist oppdatert: 30. mai 2023 Skrevet av: kleppelite

 

Tett kampprogram

Allerede i morgen er det klart for ny kamp når 2. runde i cupen skal spilles. Vi tar imot Amazon Grimstad til en spennende cupkamp på Klepp stadion kl. 1800. Vi håper at mange tar turen til stadion for å heie oss videre i cupen!


er kampsponsor.

Billetter til kampen kan kjøpes her.

Cupkampen sendes både på TV2 Play og Direktesport.

Trener Preben før kampen

«Etter en solid lagprestasjon i helga så ønsker vi å bygge videre på det allerede i morgen mot Amazon. Cupen er en fin arena for å få målt oss mot de beste i landet og hver eneste cupkamp lever sitt eget liv.

Trygg på at Amazon kommer til å gi oss god kamp, men også trygg på at vi har kvaliteter nok i laget vårt til å gi de en beinhard kamp tilbake.»

Hovedtrener Preben Gausland Stangeland.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Amazon Grimstad

Amazon rykket ned til 2. divisjon i fjor etter en intens avslutning på sesongen der det stod mellom nettopp morgendagens motstandere om hvem som skulle rykke ned. Heldigvis klarte vi å avgjøre vår egen skjebne i siste serierunde.

Før denne sesongen ble 2. divisjon spisset med to avdelinger. Det har vært en tøff start i den nye divisjonen for laget fra Sørlandet når de foreløpig ligger på en 13. plass på tabellen etter seks spilte runder. I cupen tok de seg videre mot Nanset med 2-1 seier på bortebane.

Fjorårets møter mellom lagene i grunnspillet endte med to seire til Klepp, 4-2 borte og 3-1 hjemme. I sluttspillkampen ble det 2-2 på Levermyr stadion.

Slik spilles 2. runde i cupen

Fredrikstad – LSK Kvinner
Øvrevoll Hosle – Grei
Kolbotn – KFUM
Hønefoss BK – HamKam
Odd – Lyn
Arendal – Stabæk
IK Start Kvinner – Avaldsnes
Viking – Åsane
Klepp – Amazon Grimstad
Fyllingsdalen – SK Brann
Sogndal  – Arna-Bjørnar
AaFK Fortuna – Molde
Tiller – Rosenborg
Grand Bodø – Røa
Medkila – Tromsø IL 2020
Porsanger – Vålerenga