Før AaFK Fortuna borte

Kampstart kl. 1600

Ine storspilte i cupkampen mot Lyn. Nå rettes blikket og fokuset mot kampen på lørdag. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 23. okt 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Ingenting avgjort

I helgen spilles nest siste runde i sluttspillet og det er klart for en svært nervepirrende avslutning på årets sesong. Vi trenger poeng for å sikre plassen i divisjonen og første mulighet er borte mot AaFK Fortuna på lørdag. Avspark er kl. 1600 og kampen kan streames via Jærbladet på direktesport her.

Trener Owe før kampen

«Hei Klepp-venner.

Etter en skuffende helg med 3-2 tap for Medkila og Amazon seier i Grimstad har vi igjen satt oss i en litt lei situasjon. Vi reiser til Ålesund med en fighting spirit for å lande det som trengs i denne situasjonen. Resepten må ligge i det som jentene la ned i NM-kampen mot Lyn for J19 i går. Det var en fantastisk innstilling og en moral som tok Lyn på sengen. Det må vi gjenskape på lørdag! Forhåpentligvis reiser vi med en sykdomsfri og skadefri tropp med unntak av Helene Broch og Ingrid Synnøve Nødland som er ute resten av sesongen med skade. Den viktigste jobben er å fronte samhold og felles motivasjon til å levere årets beste bortekamp.»

Trener Owe Salvesen.
Foto: Carina Johansen / NTB

Siste møter

Møtene med AaFK Fortuna har så langt dette året vært av den målrike sorten. I begge kampene i grunnspillet stakk tangotrøyene av med seieren. På Klepp stadion ble stillingen 2-4, mens forrige møte på Color Line Stadion endte med et knepent 5-4-tap.

J19 til cupfinale

I går møtte juniorjentene våre et godt Lyn-lag i semifinalen i J19 NM, hvor flere av våre elitespillere var i aksjon. Det ble en kjekk opplevelse for både spillerne og de som hadde møtt opp på tribunen. Klepp-jentene var i fyr og flamme fra start og ga seg ikke før det stod 5-0 på måltavla. Målene ble scoret av Gina Jøers, Ine Tveit, Sofie Hellestø Stangeland, Cecilie Mjelde og Ane Berland. Nå er det Molde som venter i cupfinalen på Intility Arena fredag 04. november. Dette blir den sjette juniorcupfinalen til Klepp.

Denne gjengen skal spille cupfinale i november! Foto: Tarjei Sel / Jærbladet

6. runde 1. divisjon sluttspillet

Lørdag 22.10
Kl. 1400: Øvrevoll Hosle – KIL/Hemne
Kl. 1400: Hønefoss BK – Amazon Grimstad
Kl. 1400: Grand Bodø – Medkila
Kl. 1600: AaFK Fortuna – Klepp