Filippa Wiig Bangsmoen klar for Klepp Akademi

Etter sesongslutt er det nye utfordringer på Brynebuen

Sist oppdatert: 05. jan 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Filippa Wiig Bangsmoen, 15 år fra Bryne.

Ho er en skikkelig arbeidsmaur på midtbanen og et produkt av godt treningsarbeid og fine utviklingsmiljøer i Bryne og Rosseland BK. I år har ho spelt regelmessig med Bryne G15, men har i de tidligere årene tilhørt et veldig sterkt og treningsvilligt J06-lag. Hennes foretrukne posisjoner på banen er de sentrale midtbanerollene, og hu har også vist at hun kan til nøds være en stødig forsvarsspiller med sin solide duellstyrke.

I Filippa får vi inn en veldig positiv skikkelse som virkelig kan ta ansvar på banen. Det oser vinnervilje og spilleglede av hele jenta, og det gjenspeiles i steintøft duellspill og en konstant lyst til å være involvert i spillet. I tillegg så er ho veldig lærelysten og vil passe godt inn i treningshverdagen hos oss!

-Hva gjorde at du velger å spille i Klepp fra neste år av?
Jeg valgte Klepp Akademi pga att jeg ser gode muligheter til videre utvikling. Virker som en fin gjeng med treningsvillige unge jenter 15-19år. Jeg har også blitt tatt godt imot når jeg har hospitert denne høsten så da følte jeg dette var det riktige for meg.

-Hva er dine ambisjoner som fotballspiller?
Mine ambisjoner er jo å få representere Norge en eller annen gang, men aller først prestere for Klepp så jeg kan få spilt på høyest mulig nivå der. Målet må jo være en plass i A-troppen på sikt.

Nå ser vi virkelig fram til å få videreutvikle Filippa, og er trygg på at ho kommer til å å gi oss masse både på og utenfor banen!

Velkommen til KleppFamily, Filippa! Gje gass!