Feiret pinse med tre poeng og fire gule kort

Gina Jøers satte inn sitt første for sesongen.

Sist oppdatert: 26. mai 2024 Skrevet av: kleppelite

 

Andre pinsedag tok laget turen til Nanset ved Larvik for å spille femte runde i serien. Det ble en nokså rolig kamp med noen sjanser, men ingen som satt for verken hjemmelaget eller bortelaget da de gikk til pause. Etter hvilen var det Nanset som etter en stund gikk opp i ledelse, men Gina Jøers sørget for å utligne rimelig kjapt, og bare noen minutter senere satte Ane Berland inn vårt andre og siste. Det ble heller ingen flere mål fra hjemmelaget, og dermed forblir vi ubeseiret i serien.

– Det var en svak kamp av oss. Vi dominerte banespillet og hadde mye ball, men sliter med å sette sjansene våre. Vi hadde til tider gode enkeltprestasjoner, men vi må steppe opp inn mot neste kamp. Viktigste er at vi tar med oss tre poeng hjem. Nå er det fullt fokus på neste kamp mot Frøyland og Bryne, sier Gina Jøers etter oppgjøret.

Trener Ove Sele sa følgende om kampen:

Rar og rotete kamp som blir mer spennende enn vi hadde håpet på. Det virket tidvis som vi alle hadde fått solstikk og gikk i 17. mai-tog samt tatt pinseferie. Det var et labert tempo, rufsete spill og upresise pasninger store deler av kampen. Vi så lite av spillet vårt og det som vi til nå har vært gode på. Nanset tar også ledelsen 1-0, men heldigvis våknet vi i tide etter å ha fått den ene i trynet og reduserer kjapt og tar deretter ledelsen og ror i land en seier.

Vi fikk oss en virkelighetssjekk på at ingenting går av seg selv og kunne ha mistet viktige poeng i dag på ikke å være påskrudde og nøyaktige nok. På tross av en svak kamp, viser jentene enorm styrke ved likevel å gjøre jobben med ny seier og 3 herlige poeng. Nå gledes det til ny spennende uke hvor vi først skal spille borte mot Frøyland i Rogalandscupen på onsdag før vi tar imot Bryne til et deilig lokaloppgjør søndag 26 mai.

 

Kampfakta

Nanset – Klepp 0–0 (1–2)
Mål: 1–0 Elisabeth Jeppesen (59), 1–1 Gina Jøers (62), 1–2 Ane Berland (65)

Gule kort: Ida Hetland Pedersen, Gina Jøers, Mai-Helen Todnem, Bjarte Hovland

Dommer: Kamil Kotwica

Laget

Sofie Soleng Løset – Ida Hetland Pedersen, Sarah Sinclair Ege (Thea Årdal fra 75.), Sunniva Hjertvik (Mai-Helen Todnem fra 46.), Gina Jøers (Sarah Bamberg fra 83.) – Ine Tveit, Stine Tollefsen, Hedda Helle Skadal – Ane Berland, Mariell Rønquist Jørgensen (Nora Berland fra 57.), Julie Hals

Innbyttere: Gøril Espedal Simonsen

Resultater femte serierunde: 

Lyn 2 – Haugesund 2–2

Nanset– Klepp 1–2

Bryne – Fana 0–0

Start – Arendal 6–0

Stabæk 2 – Amazon Grimstad 3–1