AaFK Fortuna - Klepp 5-4

Sist oppdatert: 09. aug 2022 Skrevet av: kleppelite

Tapte på overtid

Dagens kamp på Color Line Stadion skulle bli av den svært målrike sorten.

Kaja startet målfesten etter elleve minutters spill da hun scoret fra skrått hold etter en fin gjennombruddsball fra Ingrid Synnøve. Ni minutter senere slår Anette et godt slått frispark mot bakerste stolpe. Der står en umarkert Susanne som stupheader ballen via bakken, over keeper og i nettet, og dobler ledelsen. Etter 25 minutt reduserer oransjetrøyene og utligner ti minutter senere. På overtid av overtid tar AaFK Fortuna ledelsen og lagene går til pause med 3-2.

To tidlige mål i andre omgang sørget for at vi tok tilbake ledelsen. Først satte Vilde ballen i mål etter noe klabb-og-babb i feltet, før Ingeborg på fantastisk vis sendte en suser utagbart i høyre kryss. Denne ledelsen skulle stå seg helt til det 90 minutt. På overtid scorer hjemmelaget to ganger og vi må reise tomhendt hjem.

Høydepunkter

Kampfakta

AaFK Fortuna – Klepp 5-4 (3-2)
Mål: 0-1 Kaja Karlsen (12), 0-2 Susanne Vistnes (21), 1-2 Nora Harnes Håheim (25), 2-2 Karna Solskjær (35), 3-2 Karna Solskjær (45+2), 3-3 Vilde Bakke-Andersen (56), 3-4 Ingeborg Lye Skretting (60), 4-4 Nora Harnes Håheim (90+1), 5-4 Guro Hammer Røn (90+4)

Dommer: Daniel Refsnes, Herd, Spk.
Gult kort: Sofie Bjørnsen, Klepp og Mette Osvold Muri, AaFK Fortuna