Déjà vu

Røa - Klepp 1-0

Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball

Sist oppdatert: 06. sep 2020 Skrevet av: kleppelite

 

Nytt ettmålstap mot Røa

Det ville seg heller ikke på bortebane mot Røa denne sesongen. Hjemmelaget tok en tidlig ledelse og Klepp klarte aldri å finne nettmaskene i gårsdagens kamp på Røabanen. Dermed ble det nok et 1-0 tap.

Skuffet trener til Aftenbladet etter kampslutt:

– Vi er skuffet over det tidlige baklengsmålet, det er svakt av oss. Det var en mulighet for oss nå å få tre nye poeng og komme oss unna det som skjer i bunnen av tabellen. Men vi tok ikke vare på muligheten, og det er skuffende. Vi har kvaliteten, men det ville seg ikke i dag, sier en skuffet Nick Loftus til Aftenbladet.

Journalisten lurer på om Nick er bekymret for situasjonen grønntrøyene er i for øyeblikket.

Jeg er ikke bekymret, vi har snakket mye om situasjonen vi er i. Men vi må ta det seriøst at vi kjemper mot nedrykk og sørge for at vi ikke havner der. Det er skuffende at vi ikke fortsatte på samme måte som i forrige kamp, men vi er veldig klare over situasjonen, innrømmer Loftus.

Kampfakta

Røa – Klepp 1–0 (1–0)
Mål: 1-0 Oline Brekke Fuglem (3).

Dommer: Veronika Fjeldvær, Stadsbygd IL
Gult kort: Katrine Winnem Jørgensen, Vilde Fjelldal, RøaNicole Stanton, Klepp
Tilskuere: 123

Klepps lag:

Adelaide Gay – Mille Aune, Marthine Østenstad, Tuva Hansen, Anette Snørteland Jensen – Nicole Stanton (Ingeborg Lye Skretting fra 78.), Marie Hella Andresen (Julie Austdal fra 61.) – Matilde Alsaker Rogde, Elisabeth Terland, Isabella Hayes (Kaja Karlsen fra 83.) – Hege Hansen

Høydepunkter

Neste kamp er ny TV-kamp på Klepp stadion

Kampsponsorer er: