Blir vi de første til å score mot Rosenborg?

Kampstart kl. 19:00

Marie-Yasmine Alidou D'Anjou har vært i scoringsform denne sesongen, kan hun ødeleggge trøndernes statistikk på onsdag? Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån

Sist oppdatert: 28. jun 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Nok et topplag på motsatt banehalvdel

Kampprogrammet er brennhett om dagen og storlag på storlag står for tur. Vi møter ingen ringere enn laget som er tippet til gull i årets toppserie, nemlig Rosenborg. De står med 15 poeng og null baklengs etter fem serierunder. Det er en imponerende statistikk som er fristende å ødelegge! Vår Marie-Yasmine har vært i scoringsform i starten av sesongen så kanskje hun blir den første til å score på RBK-keeper Kristine Nøstmo? Vi får også et gjensyn med en gammel kjenning, ettersom tidligere Klepp-spiller Matilde Alsaker Rogde blir å se i svart og hvitt på onsdag!

Vi gleder oss til å gi dem motstand når vi entrer Koteng Arena på onsdag!
Selv om det ikke er hjemmekamp så håper vi alle våre Klepp-supportere heier på oss hjemmefra! Kampen kan ses kl. 19, her på direktesport.

Kapteinens ord

En veldig utfordrende kamp igjen. Etter to kamper med store tap skal vi virkelig jobbe oss selv opp mentalt igjen. Vi har hatt mange endringer i laget grunnet skader og flere har spilt i nye posisjoner. Det blir godt med en ny kamp, hvor vi forhåpentligvis kan reise oss igjen.

– Vi vet hva vi skal fokusere på og vi har som lag sett på de siste kampene. Det viktigste er at vi lærer av kampene og er klare igjen på onsdag.

– Det blir enda en vanskelig kamp, men vi må tro på oss selv og kjempe videre! 

Kathrine Larsen i kampen mot VIF. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bilbyrån

Rosenborg

I fjor debuterte de i toppserien med nytt navn etter at de byttet ut Trondheims-Ørn med Rosenborg BK Kvinner. Debutsesongen gikk over all forventning da de ikke tapte en eneste toppserie-kamp (!). Allikevel holdt det «bare» til sølv. Til nå i sesongen har de vedlikeholdt statistikken og vunnet samtlige kamper. I tillegg har laget gått av med smultring i alle de fem serierundene. I oppkjøringen vant de alle sine treningskamper som blant annet var mot Vålerenga og LSK som også er tippet i toppen. De siste møtene mellom RBK og Klepp har endt med to seire til trønderne og en uavgjort.

Overganger 

Inn: Matilde Alsaker Rogde (Klepp), Kristine Leine (Reading FC), Sarah Dyrehauge (FC Thy-Thisted Q)

Ut: Rakel Engesvik (Sandviken, utlån gjort permanent), Marit Clausen (Kolbotn), Siri Oline Berg-Johansen (KIL/Hemne), Birthe Christiansen (legger opp)

Resten av runden

RUNDE 6 | TOPPSERIEN
Kolbotn 1 - 0 Arna-Bjørnar
Sandviken Toppfotball 4 - 1 LSK Kvinner
Stabæk 30. juni 19:00 Vålerenga
Rosenborg 2 - 1 Klepp
Avaldsnes Toppfotball 30. juni 19:00 Lyn