Bli bedre kjent med årets kapteinsteam

Vår utnevnte trio Marie Hella Andresen, Kathrine Østergaard Larsen og Marie - Yasmine Alidou d'Anjou! Foto: privat

Sist oppdatert: 20. mai 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Vår ledergruppe i år

Vi kan gledelig meddele at årets kapteinsteam vil bestå av Kathrine Østergaard Larsen, Marie Hella Andresen og Marie-Yasmine Alidou d’Anjou. Kathrine vil være første kaptein, Marie vil være visekaptein og Mimi vil være vise-vise kaptein. Susanne Vistnes og Hege Hansen er også viktige bidragsyter inn mot laget. Hege vil bidra når hun er tilbake fra fødselspermisjon!

Trener Nick sine begrunnelser for valg av kapteinsteam:

– Jeg synes vi har en fin balanse mellom lederskap, erfaring og forståelse i kapteinsteamet og jeg er glad for at det er de som skal lede oss inn i 2021-sesongen!

Han hadde dette å si om hver enkelt spiller:

Kathrine

Kathrine fremstår, selv om hun er ny i gruppen i år, som om hun har vært med oss i årevis, noe som skinner gjennom i hennes personlighet og væremåte. Kathrine er en stor del av gruppen og har tid til alle, fra senior til akademispiller. Hun prater om livet eller fotball med hvem som helst, noe som er viktig i denne rollen. Hun deler alltid råd både på og av banen.

– Hun er en god motivator og heller ikke redd for å fortelle deg når standardene på banen ikke er i henhold! Dette fordi hun ønsker det beste for medspillere og laget. På den andre siden er hun også den første som deler ut ros når det er fortjent!

– Vi er alle trygge på Kathrines evner og lederskap, og er stolte over henne og hennes mulighet til å lede Klepp fremover!

Vår motiverende og inkluderende kaptein, Kathrine! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Marie 

– Marie Hella har tatt visekaptein-rollen, etter å ha blitt med kapteinsteamet i fjor. Hun har et høyt nivå av spillforståelse, noe man merker fort når man ser henne spille fotball, eller prater med henne om det.

– Marie har erfaring i å være Klepp-kaptein, hvor hun ledet J19NM i 2018 og 2019. Man kan se hvordan hun styrte laget i vanskelige øyeblikk, hun går foran med et godt eksempel og stepper opp! Selv om hun fortsatt er ung har Marie opplevd mye i fotballen. Som en lokal jente siden J13 i klubben, vet hun nøyaktig hva det betyr å være i Klepp! 

Vår lokale, fotballkloke og smilende unge leder, Hella! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Marie-Yasmine

– Mimi kom til klubben på slutten av året i fjor, og har imponert oss mye med hennes evner, kunnskap og profesjonalitet. Mimi forventer mye, gir alltid råd og prater til de rundt henne for å hjelpe alle til å bli bedre på trening og kamp. Hun går foran som et godt eksempel i hennes arbeidsmoral og forberedelser. Hun tilføyer god humor i laget og dersom man er i en tøff fight vil man definitivt ha Mimi på laget sitt!

Vår dedikerte, ivrige og humoristiske, Mimi! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Susanne og Hege

Kapteinsteamet vil også bli støttet av Susanne Vistnes og Hege Hansen (når hun er tilbake). De er erfarne medlemmer i laget, som kjenner Klepp inn og ut, og er verdifulle bidragsytere. De vet hva klubben handler om og kommer til å ta på seg ansvar for å hjelpe laget! 

Vår rutinerte og laidback Susi, som alltid har en kjapp replikk på lur! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

 

Vår viljesterke og omsorgsfulle gledesspreder, Hege! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Vi gleder oss til at de skal lede laget i årets sesong! 

#Kleppfamily