Vi tar imot Birdsa på tirsdag

Kampstart kl. 15:00

Kaja Karlsen og gjengen er nullstilte etter forrige kamp og klare til å kjempe om nye poeng på tirsdag! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 19. jun 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Nullstilte og klare til å kjempe

Det ble dessverre tap i forrige serierunde mot Lyn hvor vi ikke fikk vist oss fra vår beste side. Vi har utnyttet landslagpausen og trent godt opp mot tirsdagens match. Nå er vi klare for å gi jernet når vi tar imot ingen ringere enn LSK Kvinner. Laget fra Lillestrøm måtte utsette serieåpningen 22. mai grunnet smitte i leiren. De har fått spilt alle sine tre kamper og står igjen med full pott.

Nå kribler det i både fingrer og tær etter å komme i gang igjen etter to ukers pause, så vi ønsker LSK Kvinner og publikum hjertelig velkommen til fotballkamp på Klepp Stadion!

Billetter til tirsdagens kamp kan du skaffe her!

Kampsponsor mot LSK Kvinner er Jæren Sparebank

Har du ikke anledning til å komme på kampen? Amedia sender kampen her

Susanne Vistnes var nære scoring sist. Åpner hun målkontoen mot LSK mon tro? Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Kapteinens ord

Etter en pause med landslagsaktiviteter blir det godt å komme i gang igjen. LSK er et rutinert lag som har hatt en god start på sesongen med tre seire. Vi har selv startet bra selv om vår siste kamp mot Lyn ikke var fremragende. Vi kan dog lære masse fra kampen og jeg tror at den har gjort oss ekstra opptatt av å løfte oss til et høyre nivå.

– Jeg ser frem til en kamp mot et norsk topplag med mange titler bak seg. Jeg tror at det blir en utfordrende kamp for oss, men jeg er sikker på at vi med den rette innstillingen og hardt arbeid kan slå LSK.

– Vi går alltid for poeng og å spille god fotball, vi har samme innstilling til denne som alle andre. Det blir også fantastisk med enda en hjemmekamp!

Beste hilsen, Kathrine

Foto: Apriil

LSK Kvinner

Laget fra Lillestrøm har vært regjerende mestre i flere år i Toppserien og har vært alle lags største mostander. De har vunnet den øverste ligaen hele syv (!) år på rad. De siste Toppserie-sesongene har flere lag begynt å kjempe i toppen og serien har blitt jevnere. De gulkledde havnet dermed på en overraskende femte plass i fjorårets sesong, to plasser over Klepp. Til nå i sesongen har de vist at de er et lag å regne med. Etter tre serierunder står de med full pott og ni poeng. I oppkjøringen hadde de fem seire, en uavgjort og et tap. Årets LSK-lag virker å være målfarlige med hele fem mål i tre treningskamper på rad, og 11 mål på tre serierunder. De tre siste oppgjørene mellom Klepp og LSK har endt med to tap og en uavgjort for vår del. Nå går vi for å snu den trenden og ta tre poeng på tirsdag!

Overganger 

Inn: Mimmi Löfwenius Veum (Lyn), Camilla Linberg (Lyn)

Ut: Tonje Pedersen (tilbake til Kolbotn etter lån), Cathrine Dekkerhus (ukjent), Thale Listerud (Grei), Heidi Ellingsen (Linköping), Mille Kristin Dalen (Grei, lån gjort permanent), Nora Marie Egenes (på utlån til Grei), Idun Kristine Jørgensen (på utlån til Fart).

Nylig annonserte de at landslagskeeper og tidligere LSK-spiller Cecilie Fiskerstrand skal returnere til klubben. Hun slutter seg til troppen 1. juli og får dermed ikke med seg kampen mot Klepp.

Mer om overgangene i Toppserien finner du på toppserien.no

RUNDE 4 | TOPPSERIEN


Nå er det en god stund siden sist hjemmekamp, så vi ser frem til å ta dere imot på stadion igjen!