Arrangementer i 2021

Sist oppdatert: 26. jan 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Hva kan laget ditt være med på i 2021?

Her kommer en oversikt over når Klepp Elite skal arrangere aktiviteter for yngre jente- og guttelag det kommende året. «Klepp Camp» som vi har arrangert i flere år ble i fjor erstattet av «Toppserielag for en dag» på grunn av korona-situasjonen. Lag var nødt til å holde seg i sine kohorter og det ble derfor naturlig å endre fra individuell- til lagaktiviteter. Dette er noe vi kommer til å fortsette med også i 2021 på grunn av den usikre situasjonen vi fortsatt er inne i.

Toppserielag for en dag

Hva går «Toppserielag for en dag» ut på?
Når laget ditt kommer til Klepp stadion vil det være fokus på profesjonalitet, læring, mestring og å ha det gøy. En dag inneholder to treningsøkter, lunsj og et foredrag med fokus på «24-timers utøveren». Instruktørene på treningene er Klepp Elite sine spillere og/eller trenere. Dette året vil også akademispillerne våre bidra noen av dagene.

I 2021 blir det fire muligheter til å være med på «Toppserielag for en dag» på Klepp stadion. To ganger før sommeren og to ganger etterpå:

  • Vinterferien – mandag 1. mars til fredag 5. mars
  • Påskeferien – mandag 29. mars til onsdag 31. mars
  • Uken før skolestart – mandag 9. august til fredag 13. august
  • Høstferien – mandag 11. oktober til fredag 15. oktober

Vi har mulighet til å ta imot to ulike lag hver dag.

Dette er hva du trenger å gjøre:

  • Reserver ønsket dag og send inn påmelding til p.stangeland@kleppil.no eller 92681927
    • Her er det første lag til mølla prinsippet som gjelder!

Pris er kr. 250,- per spiller eller maks kr. 5.000,- per lag.

I fjor arrangerte vi «Toppserielag for en dag» på slutten av sommerferien og i høstferien. Foto: Klepp Elite

Coop Prix Jentedagen og OBOS naboklubb-besøk

To arrangementer vi ikke fikk gjennomført i 2020 var Coop Prix Jentedagen og OBOS naboklubb-besøk. Dette året er planen er å gjennomføre Coop Prix Jentedagen i april/mai og å dra ut på OBOS naboklubb-besøk i september/november.

Er ditt lag interessent i at vi kommer på et klubbesøk? Send gjerne en forespørsel om det på mail til hege.hansen@kleppil.no

Coop Prix Jentedagen ble i fjor byttet ut med Coop Prix Kampopplevelse. Jentelag hadde mulighet til å melde seg på i en konkurranse for å vinne en gratis kampopplevelse på Klepp stadion gjennom Coop Prix. Vinnerne ble Frøyland J10 som fikk se Klepp slå Arna-Bjørnar 2-1.

Frøyland J10 klare for toppseriekamp. Foto: Klepp Elite

Med positivt sinn ser vi frem til flere kjekke aktiviteter sammen med lokale jente- og guttelag i 2021!