Årets siste seriekamp

Klepp Elite tar imot Vålerenga i sesongavslutningen

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån

Sist oppdatert: 05. jan 2022 Skrevet av: kleppelite

 

Det er duket for årets siste seriekamp, i det som har vært en meget tung sesong. Sist helg måtte vi dessverre konstatere at Klepp for første gang siden oppstart av nasjonal serie i 1987 ikke kommer til å befinne seg på øverste nivå. Vi ønsker allikevel å avslutte sesongen med stil og vi håper at alle som har mulighet kommer på kamp på Klepp Stadion!

Avspark er kl. 13:00!

Lyse, en av Klepp ILs viktigste samarbeidspartnere, er kampsponsor. De spanderer supporterskjert på de 500 første tilskuerne som kommer, så vær tidlig ute med å sikre din billett her! 

 

Trenerens ord

Da er det duket for siste kamp i Toppserien for denne gang. Etter en fin stigning spillemessig i høst, dessverre uten poeng, ble det en total kollaps på slutten mot Sandviken. Brochmann ble for stor på alle måter og bøttet inn 5 mål. Vi slipper inn mål på 4 cornere og 4 innlegg hvor hun og Bergsvand ruver i boksen vår. Da så man tydelig forskjell på alder og erfaring. Nå er det bare å brette opp ermene og avslutte på en god måte mot et Vålerenga – lag som nok heller ikke er 100 % fornøyd med sesongen sin. Vi kommer til å angripe kampen offensivt da vi ikke har noe å tape og håper det gir en fartsfylt og spennende kamp.

 

Forberedelsene til 2022 er i full gang og vi håper å ha klar en tropp før jul. Vi er på ingen måte nede med brukket rygg, selv om det har vært en forferdelig sesong på alle måter der en føler at Murphys lov har slått oss gang på gang når vi følte vi var på rett vei. Her er det bare å snu mørke til lys og jeg følger en god venns mantra videre «The only place where success comes before work is in the dictionary»

 

– Owe Salvesen

Foto: Apriil

 

Kapteinens ord

Vi skal i morgen spille sesongens siste kamp. Jeg står med en ambivalent følelse – gleden av å skulle spille, men også med den kjedelige følelsen med at vår frykt ble realitet forrige helg med nedrykk. 

Morgendagens kamp mot Vålerenga blir en tøff kamp. Vålerenga ender på en 4. plass, så plasseringsmessig endrer kampen ikke noe. Det er likevel viktig for meg at vi slutter sesongen med hodet hevet og med ære. Vi skal ut å kjempe og vise at på tross av denne turbulente sesongen, spiller vi med hjertet og kjemper for hverandre og Klepp.

Jeg håper at vi kan gi en tett og underholdende siste kamp for alle som er møtt opp. Vi skal vise en lagprestasjon og slutte sesongen godt. Vi må også gi en stor takk til klubben og alle omkring laget som har støttet oss denne sesongen. Laget skal nok komme sterkt tilbake neste sesong. Vi skal være klare for å gi 100 % én siste gang i denne sesongen.

 

– Kathrine Larsen

Foto: Apriil

 

Resten av runden

RUNDE 18 | TOPPSERIEN