Årets siste bortekamp i Oslo

Klepp er klare for en meget viktig bortekamp mot Stabæk

Klepp-familien kjemper videre! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 01. okt 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Årets siste bortekamp i Oslo

En av sesongens viktigste kamper står for tur i Oslo når Klepp reiser til Nadderud for bortekamp mot Stabæk. Begge lagene befinner seg i bunn av tabellen og sjelden har utrykket sekspoengkamp vært mer gjeldende. Vi i Klepp er klare for å sikre oss en etterlengtet opptur i Toppserien!

Kampen skulle opprinnelig vært spilt lørdag 4. september, men ble utsatt etter mistanke om koronasmitte i Stabæk laget. Kampen spilles på Nadderud lørdag 2. oktober kl. 15:00.

Laget som går seirende ut oppnår kontakt med lagene foran på tabellen og et langt steg mot å beholde plassen i Toppserien.

Kampen ser du på direktesport!

Flere av våre juniorer fikk vist seg positivt frem i midtuken med en solid 2-1 seier hjemme mot Arna-Bjørnar i kvartfinalen i J19 NM. Det viser at selv om det har vært en tøff sesong i Toppserien så er det veldig mye positivt som skjer i klubben!

Kristina Maksuti stanget inn 1-0 målet på tampen av oppgjøret i sommer! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Klepp tok i mot Stabæk på Klepp Stadion i 2. serierunde og sikret seg 3 poeng etter en meget jevnspilt kamp. Kristina Maksuti sikret Klepp seier med sin 1-0 scoring i det 74. minutt. Utover i sesongen har begge lagene slitt, men Stabæk fikk seg en solid opptur med 2-1 seier hjemme mot Lyn sist helg.

Trenerens ord

– Alle som reiser til Oslo i helgen vet hva oppgaven vår er. Nå handler det om å ta ut alt av energi og sikre oss 3 poeng på Nadderud. Det har vi også tro på at vi skal klare. Vi har hatt en god treningsuke, samt en god gjennomkjøring for flere spillere i J19 kampen mot Arna-Bjørnar.