Kampstart kl. 1300

Jubel etter Elisabeths fantastiske scoring. Foto: Lars Kristian Aalgaard

Sist oppdatert: 06. nov 2020 Skrevet av: kleppelite

Årets siste bortekamp

I morgen reiser Klepp-jentene over fjorden for å kjempe om poeng mot Avaldsnes. Forrige rundes viktige seier mot Arna-Bjørnar gjorde at Klepp sikret seg mot direkte nedrykk, mens Avaldsnes tapte toppkampen mot Rosenborg. Klepp trenger fortsatt poeng for å holde seg borte fra bunnen, mens Avaldsnes trenger poeng for å henge med i toppen. Vi spår derfor at det blir en jevn og hard kamp om poengene på Avaldsnes Idrettssenter i morgen! Kampstart er kl. 1300 og Amedia sender kampen her.

PS! Avaldsnes kan ikke ta imot bortesupportere.

Kaptein Tuva til toppserien.no før bortekampen mot Avaldsnes:

Seieren sist betydde veldig mye både for meg og klubben. Det var viktig for å unngå nedrykk, men vi ønsker også å krige oss til poeng i de to siste kampene. Det er fortsatt teoretisk mulig å havne på kvalifiseringsplass, men det skal vi ikke, sier Klepp-kapteinen til toppserien.no. Hun ser frem til å møte rivalen.

Det blir veldig spennende som alltid når det er derby. Det blir en krig uansett og vi skal prøve å være det laget som vinner den først. En seier mot spesielt Avaldsnes, er alltid det vi ønsker, sier hun.

Tuva i intervju med NRK i pausen sist lagene møttes. Foto: Lars Kristian Aalgaard

Sist møte

Sist lagene møttes var i niende serierunde. Etter en halvtimes spill fikk Elisabeth drømmetreff. Hun fyrte ballen i motsatt kryss til stor jubel fra lagvenninner og hjemmepublikummet. Det ble omgangens eneste mål og Klepp gikk til pause med en 1-0 ledelse. Dessverre snudde Avaldsnes kampen i andre omgang og vant 2-1.

Elisabets kremmerhus var en av kandidatene til rundens mål, og fortjener et tilbakeblikk: