Akademitrio tas opp i elitetroppen

Emma Braut Brunes, Ida Hetland Pedersen og Ine Tveit har alle signert toårskontrakter. Foto: Klepp Elite

Sist oppdatert: 24. nov 2020 Skrevet av: kleppelite

 

17-åringene Ida, Emma og Ine blir Klepp Elite-spillere fra 2021

Trener Nick Loftus har tatt opp akademitrioen Ida Hetland Pedersen, Emma Braut Brunes og Ine Tveit i Klepp Elite-troppen til neste år. Alle tre har vært en del av elitelaget sin kohort i 2020 og levd under de strenge karantenereglene laget til enhver tid har hatt. Trioen har alle signert toårskontrakter.

Både Ida og Emma har fått sine debuter for Klepp Elite.

Ida Hetland Pedersen

Helleland-jenta Ida meldte overgang fra Bryne FK til Klepp IL sommeren 2019. Hun startet sin fotballkarriere i Helleland IL, før turen gikk videre til EIK og Bryne.

Ida fikk sin toppseriedebut borte mot Sandviken 22. august. Hun ble byttet inn for Anette Snørteland Jensen etter 64 minutters spill. I hjemmekampen mot samme lag var hun for første gang å finne i startoppstillingen. Ida gjorde en meget bra kamp på høyrebacken i sin hjemmedebut. Hennes tredje opptreden i Toppserien var hjemme mot Arna-Bjørnar da hun kom inn for en skadet Susanne Vistnes etter 41 minutter. I bortekampen mot Avaldsnes i forrige serierunde fikk Ida fornyet tillitt fra start og spilte frem til det 90′ minutt.

Dessverre pådro Ida seg en lei ankelskade mot Avaldsnes og er uaktuell i serieavslutningen mot Rosenborg. Vi håper på rask bedring og at hun er tilbake på banen til seriestart neste sesong!

Ida Hetland Pedersen. Foto: Klepp Elite

Emma Braut Brunes

Emma kom til Klepp IL fra moderklubben Bryne FK sommeren 2019, samtidig som Ida.

Bryne-jenta fikk sin debut for Klepp Elite da hun startet cupkampen mot Vålerenga hjemme på Klepp stadion 7. oktober. Toppseriedebuten sin fikk hun i bortekampen mot Avaldsnes i forrige serierunde da hun kom inn for nevnte Ida i det 90′ minutt.

Emma Braut Brunes. Foto: Klepp Elite

Ine Tveit

Ine er en ekte Klepp-jente som er oppvokst i grønn drakt. Hun hadde et lite opphold i Klepp-karrieren sin da hun meldte overgang til Bryne FK og spilte der i to år før hun returnerte hjem i 2019. I fjor var Ine, i tillegg til å være en del av Klepp Akademi, også en del av juniorlaget som sammen med blant annet Emma og Ida vant gull i J19-NM.

Ine Tveit. Foto: Klepp Elite

Vi gleder oss til å se alle tre i den flotte traktordrakten de to neste årene!