3 poeng på hjemmebane

Sarah Bamberg viste muskler mot Haugesund.

Sist oppdatert: 15. jun 2024 Skrevet av: kleppelite

 

Etter tap på bortebane forrige helg var det en revansjelysten gjeng som entret kunstgresset på Klepp Stadion lørdag ettermiddag. På andre siden av banen sto et lag fra noen timer nordover, nemlig Haugesund. Vårt første mål kom etter vakkert spill før Sarah Bamberg kunne sette ballen i nettmaskene. Selv om det var en god del rot fra vår side, klarte Mai-Helen Todnem å doble ledelsen med et kontant skudd, og vi kunne gå til pause på stillingen 2-0.

Også andre omgang var preget av mye merkelig fotball, men i 62 spilleminutt bestemmer Stine Tollefsen seg for å være med på scoringsfesten. Stine sender nok en gang av gårde en perle av et skudd. 15 minutter senere kan Ine Tveit også feire opp mot publikum etter å ha satt dagens fjerde for laget. Haugesund får pyntet på stillingen helt mot slutten, og kampen ender til slutt med 4-1 seier til oss og tre poeng.

Det må også nevnes at vi får en debutant under lørdagens kamp. Alexandra Aarsheim går inn og gjør en bra prestasjon på høyrekanten, og kunne nesten notere seg for assist.

Etter kampen hadde trener Ove Sele følgende å si:

Vi gjør jobben og vinner 4-1, men vi leverer en kamp under pari både individuelt og som lag. Å vinne slike kamper hvor lite flyter, er også utrolig viktig. De gangene vi holder oss til kampplanen, får vi kampbildet slik vi ønsker oss, men i dag blir det for sjeldent i en kamp hvor vi i større grad kunne overkjørt FKH.

Vi tar med oss 3 poeng og fine scoringer. Samtidig må vi gjøre en del endringer inn mot kampen både grunnet sykdom og skader som kanskje forstyrrer litt. Likevel kjekt å se at de som kommer inn leverer bra.

Nå gjelder det å få spillerne friske og skadefrie, skal det jobbes godt kommende uke før vi skal til Amazon Grimstad og avslutte vårsesongen med en solid prestasjon.

Vil takke alle for godt oppmøte og støtte fra tribunen. Det er så digg å ha sang, trommer og heiarop kampen gjennom, og dere bidrar virkelig til at vi får landet en seier og tre poeng. TAKK!

Kampfakta

Klepp – Haugesund 4–1 (2–0)
Mål: 1–0 Sarah Bamberg (11.), 2–0 Mai-Helen Todnem (27.), 3–0 Stine Tollefsen (62.), 4–0 Ine Tveit (77.), 4–1 Eline Holgersen Warvik (83.)

Gult kort: Gina Jøers

Dommer: Kristian Tjemsland

Laget

Sofie Soleng Løset – Mai-Helen Todnem, Sarah Sinclair Ege, Ida hetland Pedersen, Gina Jøers – Ine Tveit, Stine Tollefsen, Hedda Helle Skadal – Nora Berland, Mariell Rønquist Jørgensen, Sarah Bamberg (Alexandra Aarsheim fra 79.)

Innbyttere: Gøril Espedal Simonsen, Ariel Langvik, Malin Roos

Resultater åttende serierunde: 

Klepp – Haugesund 4–1

Start– Lyn 2 3–0

Fana – Amazon Grimstad 1–1

Stabæk 2 – Bryne 2–3

Arendal – Nanset 6–0