3 poeng på det glade Sørlandet

Disse to smilte for tre nye poeng.

Sist oppdatert: 05. mai 2024 Skrevet av: kleppelite

Tredje serierunde ble spilt lørdag ettermiddag i Arendal. Etter en målrik kamp i forrige runde ville ikke laget gjøre det dårligere denne gangen, og gikk med det opp i en tidlig ledelse. Julie Hals satte dagens første, etterfulgt av scoringer signert Ine Tveit, Nora Berland x2 og Ane Berland. Dermed gikk laget til pause fem mål foran sørlendingene.

Den andre halvdelen ble roligere med to mål fra vår side og én nettkjenning til hjemmelaget. Ane satte sin andre etter 70 minutter og Mariell Rønquist Jørgensen satte vårt siste 12 minutter etterpå. Arendal fikk et mål helt på tampen av oppgjøret.

– Veldig kjekk kamp mot Arendal der vi fikk øvd mye på den offensive delen av spillet vårt! Vi fikk til mange gode kombinasjoner og hadde god kontroll – også veldig kjekt få noen målpoeng, sier Ane etter kampen.

En annen gladnyhet i tillegg til tre poeng, er at Sunniva Hjertvik var tilbake i aksjon i dag.

Trener Ove Sele sier dette etter seieren:

Skikkelig målfest og sørlandsidyll! Klepp på tokt på Sørlandet!

Etter å ha lagt bak oss en god busstur og god pit stop i Lillesand med kampmat og siste forberedelser, bar det til Norac Stadion. Der strålte Klepp-jentene i kapp med sola og vi fikk en pangåpning på kampen med scoring av Julie etter 4 minutter. Fra der av så vi oss aldri tilbake. Ine og Nora fulgte opp med scoring nummer 2, 3 og 4, og kampen var ikke spilt i lenger enn 15 minutter. Etter 27 minutter kom en etterlengtet scoring av Ane. Etter pausen scoret Ane igjen og Mariell meldte seg også på, men på tampen får Arendal redusering og sluttsignalet lyder med 7–1 seier.

Kort oppsummert så vi mye av det vi ønsket å se både med hurtige angrep, fine kombinasjoner og flotte mål. Vi har god kontroll på kampen, men slipper Arendal til på noen få sjanser.

Litt rusk er der, men en meget flott borteseier, 5 ulike målscorere og 3 nye poeng i sekken som vi tar med oss på bussturen hjem.

Nå skal vi resette og jobbe godt videre i kommende uke før vi møter Start i toppoppgjør neste søndag kl. 13.

Så møt opp og støtt jentene 12. mai på Klepp Stadion!

Kampfakta

Arendal – Klepp 1–7 (0–5)
Mål: 0–1 Julie Hals (4.), 0–2 Ine Tveit (10.), 0–3 Nora Berland (11.), 0–4 Nora Berland (15.), 0–5 Ane Berland (27.), 0–6 Ane Berland (70.), 0–7 Mariell Rønquist Jørgensen (82.), 1–7 Maja Tveit Naalsund (90.).

Dommer: Preben Birkeland Wassbakk

Gule kort: Maja Tveit Naalsund (Arendal)