Hat trick-Nora slo til igjen

Nora Berland scoret tre mot Arendal.

Sist oppdatert: 14. okt 2024 Skrevet av: kleppelite

 

– Vi møter et lavtliggende, kompakt Arendal som er vanskelig å spille gjennom. Vi får til å flytte mye ball og har fint spill første 15. Kvaliteten faller litt utover i første omgang, men så klarer vi å skjerpe oss i andre omgang og gjør det vi har jobbet med siste uken. Nå er vi klar til Rogalandscupen førstkommende lørdag, før vi begynner med kvalikkamper, sier Sarah Sinclair Ege etter kampen.

Første omgang var som spissen nevner en omgang der laget hadde forbedringspotensial. Det kom en tidlig scoring fra Ine Tveit, men Arendal utlignet like før dommeren blåste av til pause. I andre omgang tok spillet seg noen hakk opp, noe som sørget for at Nora Berland kunne sette enda en hat trick denne sesongen.

Trener, Ove Sele, hadde følgende å si etter seieren:

Årets siste seriekamp ender til slutt men en kontrollert og komfortabel 4–1 seier.

Ikke noe fyrverkeri til spill, men tidvis så gjør vi det vi skal og da kjører vi over Arendal. Nora setter et verdig punktum på kampen og seriespillet med en klassescoring.

Viktig å ta med seg at vi gjør jobben selv om vi hadde lite å spille for i dag, i en kamp hvor Arendal hadde alt å spille for å beholde plassen i 2.div. Nå ser det ut som Arendal rykker ned til 3.div etter dagens resultater på målforskjell.

Nå venter opprykkskvalik hjemme mot Grei den 10. november og bortekamp mot KFUM den 16. november. I tillegg har vi finale i Rogalandscupen kommende lørdag mot Bryne 2. Mens andre lag nå er ferdigspilt for sesongen, har vi mye å glede oss til og ikke minst å spille for.

Tusen takk for støtten fra alle frammøtte og ikke minst heiagjengen. Nå gjenstår det å mobilisere til finalen i Rogalandscupen og i kvaliken.

Heia Klepp!

Kampfakta

Klepp – Arendal 4–1 (1–1)
Mål: 0–1 Ine Tveit (11.), 1–1 Victoria Louise Cummings Westberg (45.), 2–1 Nora Berland (50.), 3–1 Nora Berland (72.), 4–1 Nora Berland (90.).

Gult kort: Mai-Helen Nguyen Todnem, Thea Årdal, Linnea Hamre Andersen (Arendal), Tor-Erik Kristiansen (Arendal), Kathrine Killingland (Arendal).

Dommer: Marie Enersgård

Laget

Gøril Espedal Simonsen– Emma Milne (Thea Årdal fra 80.), Sunniva Hjertvik, Ida Hetland Pedersen, Malin Roos (Gina Jøers fra 68.) – Nora Berland, Stine Tollefsen (Mariell Rønquist Jørgensen fra 68.), Ine Tveit – Mai-Helen Nguyen Todnem (Viktoria Sørensen fra 75.), Sarah Sinclair Ege (Eira Svela Moen fra 75.), Ane Berland.

Innbyttere: Sofie Soleng Løset, Sigrid Solli Aase

Resultater 18. serierunde: 

Amazon Grimstad – Fana 1–2

Haugesund– Start 1–3

Klepp – Arendal 4–1

Lyn 2 – Stabæk 2 4–0

Lørdag 19. oktober spiller vi finale i Rogalandscupen på SR-Bank Arena kl. 15:45 mot Bryne 2. La oss farge stadion grønn sammen!