Viktig bortekamp i Oslo

En viktig og tøff bortekamp venter Sofie og resten av Klepp-jentene på søndag. Foto: Hans Petter Støre / hps.sporty

Sist oppdatert: 28. aug 2020 Skrevet av: kleppelite

Kommer oppturen på søndag?

Etter en tøff periode med tre strake tap er det en revansjesugen Klepp-gjeng som reiser til Oslo på søndag for å møte Lyn på Kringsjå kunstgress. Kampstart er kl. 15:00 og Amedia sender kampen her.

Sesongen er halvspilt og det har dessverre blitt en luke opp til øvre halvdel på tabellen. Derfor er Klepp-jentene nå nødt til å ha fokus på å gjøre en best mulig «høst»-sesong og ta en kamp av gangen. Det starter med bortekampen mot Lyn i helgen.

Kaptein Tuva Hansen før kampen mot Lyn:

For vår del er det viktig å nullstille hodene våre før søndagens kamp. Selv om det har blitt lite poeng den siste tiden må vi ta med oss det gode vi har prestert i de siste kampene og bygge videre på det.

Det blir ingen enkel kamp mot Lyn, tvert i mot, men så lenge vi har innsats i bånn og får det beste ut av hver enkelt spiller, har vi gode muligheter for å ta med oss alle poengene hjem fra Oslo.

Vi har hatt en tøff start på årets sesong, men vil gjøre alt vi kan for å sitte igjen med en bedre følelse etter andre halvdel!

Kaptein Tuva gir alle lagvenninner high five før hjemmekampen mot Lyn. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist møte

Det er ikke mer en tre uker siden lagene sist møttes på Klepp stadion. I den kampen ble Marthine Østenstad matchvinner da hun headet ballen kontant i mål etter en flott slått corner fra Aleksandra Sikora etter 11 minutters spill (som også ble nominert til rundens mål for 6. serierunde). Grønntrøyene stod imot det Lyn hadde å komme med og dro i land en fortjent 1-0 seier.

Her har akkurat Marthine Østenstad headet inn seriersmålet mot Lyn. Foto: Hans Petter Støre / hps.sporty