Ingen poeng i Grimstad

Ine Tveit sin redusering holdt dessverre ikke i dag.

Sist oppdatert: 15. jun 2024 Skrevet av: kleppelite

Siste oppgjør før sommerferie i serien gikk ikke slik vi håpet. Amazon Grimstad gikk tidlig opp i en ledelse etter sju minutter, og det tok ikke lang tid før de hadde doblet ledelsen. Vi fikk inn en redusering før pause ved Nora Berland. Like etter hvilen satte Ine Tveit inn vår andre redusering, men det var dessverre ikke nok da hjemmelaget satte inn sitt tredje like etterpå og sitt fjerde nærmere slutten av oppgjøret.

– Vi møter et godt fysisk Amazon-lag som utnytter sine styrker og våre feil. Vi gjennomfører ikke kampplanen slik vi ønsker og får ikke spilt på våre styrker. Laget går inn til pause på stillingen 2-1, men med en følelse av at vi har all mulighet til å snu kampen i andre omgang. Vi starter også andre omgangen bra, men Amazon lå godt defensivt som gjør at vi sliter med å skape de store sjansene. Nå reiser vi hjem med et surt 4–2 tap, men er klare for kamp i J19-NM og en god sommerferie der vi skal lade opp til en spennende høstsesong hvor vi skal krige for opprykk, sier Ine om oppgjøret.

Trener Bjarte Hovland sier dette om kampen:

Våt og tung dag i Grimstad. Vi prøver, men får det ikke til i dag. For første gang denne sesongen blir vi kriget ut av stilen vår og har nødt for å reise hjem med et meget surt tap. Laget sliter med avstander defensivt og er ikke flinke nok til å skape ettertrykk verken den ene eller andre veien. Vi blir også rundet av for lett i våre en-mot-en-situasjoner, noe som gjør ting vanskelig for oss.

Men vi sitter i en spennende posisjon og høsten blir en kamp hele veien inn. Nå tar vi snart ferie og lader opp kropp og sinn, før vi kommer tilbake med stort iver og lyst etter å skape nye gode prestasjoner.

Kampfakta

Amazon Grimstad – Klepp 4–2 (2–1)
Mål: 1–0 Lise Thomassen Farstad, 2–0 Camilla Rishøj Carlsen, 2–1 Nora Berland, 2–2 Ine Tveit, 3–2 Caminda Johanne Olsen, 4–2 Martha Sagebakken Omdal