Thriller i lokaloppgjøret

To av dagens målscorere, Julie Hals og Ane Berland, jubler sammen med Ida Hetland Pedersen og Stine Tollefsen.

Sist oppdatert: 26. mai 2024 Skrevet av: kleppelite

Søndag var det endelig duket for lokaloppgjør i serien mot Bryne. Med grønne Klepp-skjerf over hele tribunen fikk supporterne se en spenning uten like på banen og to lag som virkelig ville vinne. Gjestene gikk opp i ledelsen etter åtte minutter var spilt, men hjemmelaget presset på og Julie Hals kunne etter hvert sett inn vår første for dagen etter et godt spill i forkant.

– Det var et viktig og godt mål å få relativt tidlig etter et mål imot. Det er resultatet av godt lagspill, der vi viser gode relasjoner, sier Julie om scoringen sin.

Da det nærmet seg pause plusset Ane Berland på et mål på stillingstavlen da hun viste frem sin gjennomførte skuddfot.

I andre omgang serverte Ine Tveit en lekker heading over Brynes keeper, og sørget med det for en 3–1 ledelse. Spenningen var likevel til å ta og føle på til siste slutt ettersom Bryne utlignet tjue minutter før slutt, men hjemmelaget klarte å holde det oppe og kunne til slutt slippe jubelen løs for seier i lokaloppgjøret.

– Vi spiller en god første omgang. Kampen jevner seg ut utover i andre omgang, men vi jobber og står ut, og vi vinner kampen fortjent, sier dagens første Klepp-målscorer.

Trener Ove Sele sa følgende etter seieren:

«The Green machine is marching on»

Fantastisk ramme og tre deilige poeng, e så hærligt!

Det var en kamp mot en nabo og et lokaloppgjør verdig med trøkk på banen, fightervilje, god fotball, litt kaos, flotte mål og masse tilskuere.

Jeg er så ekstremt imponert over jentene våre som havner under tidlig i kampen, men fighter seg tilbake og snur kampen. Det vartes opp med flotte kombinasjoner og overganger. De sloss og fighter kampen gjennom. Resultatet er så fortjent for en gjeng som bygger opp angrep og viser enorme ferdigheter. Vi leverer flotte mål og kontringsmål på topp topp nivå.

Bryne ga aldri opp og ga oss virkelig kamp til sluttsignalet lød og derfor varte spenningen til siste slutt. Men om det blir litt kaos og trøkk mot vårt mål på slutten, så beholder jentene roen, og spiller voksent og smart som gjør at vi ror seieren i land.

Tar av meg capsen for den innsatsen, mentalitet og fighting-spiriten som jentene legger ned. Er så vanvittig deilig og digg å vinne slike kamper, det er da vi kjenner vi lever og spenningen for oss trenere kjennes på slutten og hjertestarter må nesten i aksjon.

Er også mektig imponert at over 300 stk. tok turen til stadion i dag og bidro til fantastiske rammer. Tusen takk og håper å se dere igjen på neste hjemmekamp.

Kampfakta

Klepp – Bryne 2–1 (3–2)
Mål: 0–1 Karina Fløysvik Hæåk (8), 1–1 Julie Hals (22), 2–1 Ane Berland (40), 3–1 Ine Tveit (58), 3–2 Sandra Pallesen-Nygård (71)

Gule kort: Nora Berland

Dommer: Tomine Espedal Strand