Videre til semifinale i Rogalandscupen

Sist oppdatert: 22. mai 2024 Skrevet av: kleppelite

Onsdag kveld i fine forhold var det dags for andre runde i Rogalandscupen. På Frøyland Stadion kunne vertene starte ved å sette inn et av straffesparkene de fikk før kamp, ettersom lag får antall straffespark ut fra hvor mange divisjoner under de spiller i. Ettersom Frøyland spiller i 4. divisjon fikk de to straffespark, og det ene satte Julie Robberstad i nettet. Det tok en stund før utligningen kom, men da klokken viste 30 minutter satte Mai-Helen Todnem inn vår første for kvelden og det ble med det før pause.

– Vi spiller en fryktelig første omgang der vi tror vi har vunnet kampen før vi er i gang. Svake førstetouch, svak pasningskvalitet, svak kroppsposisjonering, svak benflytting og svak energi, sier trener Bjarte Hovland.

I andre omgang to nivået seg opp, og fem nye målscorere satte ballen i nettmaskene spredt ut i omgangen. Alexandra Aarsheim fra J17 satte inn kveldens siste, og med det kunne laget si seg bedre fornøyd med andre halvdel og ikke minst avansement i cupen.

– Vi går inn i pausen og retter på mye og leverer en andre omgang vi kan være bekjent av. Nå er det semifinale i Rogalandscupen, sier Bjarte.

Han påpeker at nå skal all fokuset rettes inn mot et heftig lokaloppgjør på søndag mot Bryne! Han håper å se mange klepp-venner på tribunen.

Vi oppfordrer dere alle til å ta turen til Klepp Stadion søndag 26. mai. La oss sammen vinne både tribuneduellen og lokaloppgjøret!

Kampfakta

Frøyland – Klepp 1–1 (1–6)
Mål: 1–0 Julie Robberstad (Straffemål før kampstart), 1–1 Mai-Helen Todnem (30), 1–2 Mariell Rønquist Jørgensen (50), 1–3 Sarah Sinclair Ege (65), 1–4 Hedda Helle Skadal (75), 1–5 Julie Hals (80), 1–6 Alexandra Aarsheim (85)

Gule kort: Julie Hals

Dommer: Jørn Voll