Vi skal reise oss igjen

Klepp 0-4 Avaldsnes

Susanne og resten av laget skal kjempe seg tilbake i seiersrekken igjen! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 08. aug 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Det tar tid med snuoperasjon

I går ble det tap mot Avaldsnes. Haugalendingene var jevnt over det beste laget. Første omgang var preget av en god del motvind, men det var ingen tvil om at det var nivåforskjeller mellom lagene. Avaldsnes åpnet scoringskontoen etter at halvtimen var spilt. De kunne gå inn i pausen med en 0-3 ledelse. I andre omgang viste vi oss fra en bedre side. Det var bedre trøkk og bedre valg med ball. Tross dette ble det ingen mål i vår favør, men heller et siste punktum for Avaldsnes med siste scoring i det 66. minutt.

Dette ble et tap hvor skuffelsen kanskje sitter litt hardere i ettersom at det var tent et nytt lys ved trenerskiftet. Det tar tid med snuoperasjon, så å forvente at det skal skje på bare fem dager er nesten galskap. Treningsuken opp mot kampen var preget av en ny energi i gruppa og et nytt håp. Vi skal jobbe videre med den troen og håper på at vi, med litt mer tid, kan få snudd denne trenden.

Tross tap finnes det alltid lyspunkter og de er det viktig at ikke blir glemt i nedturen. Anette Snørteland Jensen spilte sine aller første minutter etter et langt sykdomsforløp som har holdt henne ute av spill i åtte måneder. Anette kom inn i det 64. minutt og fikk endelig oppleve det etterlengtede comebacket. Det var til stor glede for både henne og resten av Klepp. Vi har gledet oss til å få deg tilbake igjen, Anette!

En annen milepæl i går var at Klepp sitt unge talent Tilja Ellingsen fikk sin debut fra start og viste veldig gode takter. Vi gratulerer så mye! Tilja fikk sin debut i Toppserien mot Rosenborg i slutten av juni. Nå står hun med tre toppseriekamper i en alder av bare 16 (!) år.

Vi er så glade for at Anette er tilbake igjen! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Trener Owe Salvesen etter kampen:

I et intervju med Jærbladet hadde Owe dette å si «Vi hadde en god treningsuke, men fikk det ikke helt ut. Vi kom med mye engasjement, men Avaldsnes var gode og straffet oss hardt. Det var bedre av oss enn i de forrige kampene». 

Til Aftenbladet kommenterte han: «Jeg hadde et håp om at vi ikke skulle ryke 0–4. Jeg synes kanskje ikke at Avaldsnes var 4–0 bedre, men vi slet med å få satt strukturen, og det er ofte et problem når du har hatt en kort treningsuke. Vi har ikke hatt tid til å sette ting. Vi slo litt sprekker og ble springende imellom»

Kampfakta

Klepp – Avaldsnes 0-4 (0-3)
Mål: 0-1 Olaug Tvedten (28), 0-2 Karina Sævik (40), 0-3 Anna Langås Jøsendal (43), 0-4 Rebecka Wanvik Holum (66)

Dommer: Ingvild Langnes Aarland, Malmefjorden IL
Gult kort: Malin Røyset Johannesen (79), Julie Austdal (82),
Tilskuere: 200

Kleppslag:

Kathrine Larsen – Tilja Ellingsen, Susanne Vistnes, Emma Braut Brunes, Helene Broch (Anette Snørteland Jensen fra 64.) – Julie Austdal, Mille Aune – Ingeborg Lye Skretting, Marie-Yasmine Alidou d’Anjou, Marie Hella Andresen – Kaja Karlsen (Sofie Bjørnsen fra 71.)

Ikke benyttet: Amalie Kolnes, Ida hetland Pedersen, Cecilie Mjelde, Heidi Byberg, Ine Tveit og Ingrid Synnøve Nødland

Høydepunkter

Neste kamp

Neste på planen er midtukekamp i norgesmesterskapet!