Tommel opp for innreise!

Vi er like fornøyd som Mimi med at hun og resten av de utenlandske spillerne får komme til Norge! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 30. apr 2021 Skrevet av: kleppelite

 

Endelig er det lys i enden av tunellen

I dag fikk vi beskjed om at våre fire utenlandske spillere endelig kan få komme inn til Norge. Etter at de har vært ti dager i karantene kan de endelig få oppleve den kalde vinden på Jæren, og den nydelig lukten av hevd fra jordene! Til nå har vi vært en ung og smal tropp, som naturlig nok fører til begrensninger både på treningsfeltet og i kamp. Det blir derfor godt å få inn fire nye spillere med god rutine, og som kan bidra til kamp om de ulike plassene i 11-eren.

Trener Nick har dette å si om gledes nyheten:

– Det er fantastisk for oss som klubb,  for spillerne som får møte deres nye lagvenninner og spesielt for jentene selv. De har måttet være tålmodige i en tøff og frustrerende periode.

Klubben har jobbet hardt og godt med dette, og vi takker også myndighetene og øverste hold for deres forståelse for vår situasjon. 

Det er en god dag for oss alle!

Trener Nick Loftus. Foto: Fredrik Fornes

Vi gleder oss til å hente Nikola, Erin, Kristina og Mimi på flyplassen, og til de får kommet seg til rette her på Klepp!