ØHIL - Klepp 4-1

Det ble en ny tøff kamp mot ØHIL. Her fra forrige gang lagene møttes. Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Sist oppdatert: 08. jun 2022 Skrevet av: kleppelite

ØHIL var best i solskinnet på Hosle

Første omgang var en jevnspilt affære. Omgangen var preget av tette dueller og to lag som forsvarte egen boks godt. Første omgangs eneste scoring kom etter straffespark. Ingrid Synnøve var uheldig og handset i feltet da hun skulle prøve å blokkere et skudd etter en corner. ØHIL tok straffen og Oda reddet mesterlig. Gleden ble dessverre kortvarig da dommeren mente at Oda forlot streken for tidlig og dermed måtte straffesparket tas på nytt. Den muligheten tok hjemmelaget vare på og det stod 1-0 til pause.

Allerede to minutter ut i andre omgang gikk ØHIL opp til 2-0 ved en enkeltkvinnesprestasjon. Vi forsøkte å ta noen grep som gjorde at vi etterlot oss rom, noe ØHIL utnyttet da de kontret inn 3-0 etter 64 minutter. Etter avspark gikk vi rett i angrep og Hege kriget inn reduseringen minuttet senere. Vi prøvde å kjempe oss tilbake inn i kampen, men fikk ikke uttelling. Fem minutter før slutt scoret hjemmelaget på nok en kontring og fastsatte sluttresultatet til 4-1.

Kampfakta

Øvrevoll Hosle – Klepp 4-1 (1-0)
Mål: 1-0 Synne Christiansen (str. 41), 2-0 Ellen Halseth (47), 3-0 Ellen Halseth (64), 3-1 Hege Hansen (65), 4-1 Ellen Halseth (85)

Dommer: Marit Skurdal, Oppsal IF Fotball
Gult kort: Ingrid Synnøve Nødland, Klepp