Lyn - Klepp 1-3

Fornøyd gjeng etter kampslutt!

Sist oppdatert: 31. aug 2020 Skrevet av: kleppelite

Tre kjærkomne poeng

Etter en tung periode med liten poengfangst smakte det ekstra godt med en solid seier på bortebane i gårsdagens kamp mot Lyn. I tillegg til tre poeng scoret Klepp-jentene tre herlige mål i 3-1 seieren på Kringsjå!

På det første målet setter Matilde full fart forbi hele Lyn-forsvaret og legger ballen fint ut i 45 grader til Elisabeth, som setter ballen kontant i mål etter kvarteret spilt. Mot spillets gang får Lyn en overgang hvor de setter et langskudd i mål, og det står 1-1 til pause.

I andre omgang kommer Lyn best i gang, men etter hvert tar grønntrøyene mer og mer over og kampbildet ligner mer på det vi så i den første omgangen. Halvveis ut i omgangen får Klepp frispark i en farlig posisjon. Anette spiller kort til Elisabeth som skyter, mens en våken Matilde plukker opp en litt uheldig klarering og setter ballen i mål. Det tar ikke mange minuttene før Elisabeth på ny får en skuddmulighet som hun utagbart setter ned i hjørne og Klepp går opp til 3-1. Klepp har muligheter til å øke ledelsen ytterligere, før Lyn presser på for redusering mot slutten. Denne gangen klarer Klepp-jentene stå i mot og beholder ledelsen helt ut.

Målscorer Matilde til Aftenbladet etter kampslutt:

Det var sykt deilig. Det var tre veldig viktige poeng, og det var godt at vi endelig klarte å score noen flere mål og at jeg også kunne bidra med målpoeng. Det viktigste var de tre poengene, og det er veldig deilig at det er i boks, sier en strålende fornøyd Matilde Alsaker Rogde til Aftenbladet etter at tre svært viktige poeng er sikret.

Det smaker utrolig godt med en seier når vi har ventet så lenge på den. Det var en kamp som forventet, hvor vi ville ha mye ball. De pushet litt mer i den andre omgangen, men vi drar seieren i land og holder det ut. Det er det som teller og det som smaker godt, oppsummerer hun strålende fornøyd.

Full fart! Matilde hadde både målgivende og mål i gårsdagens kamp mot Lyn. Foto: Hans Petter Støre / hps.sporty

Kampfakta

Lyn – Klepp 1-3 (1-1)
Mål: 0-1 Elisabeth Terland (15), 1–1 Camilla Linberg (36), 1-2 Matilde Alsaker Rogde (65), 1-3 Elisabeth Terland (67)

Dommer: Sarah Fatemeh Zangeneh, Nordstrand IF
Gult kort: Cathinka Tandberg, Emma Stølen Godø, Lyn